Screenshot van Neukmetme.nl

Neukmetme.nl

Laatst bijgewerkt op 25 juli 2021
Bezoek website
  • Dating profielen worden vrijwel allemaal bijgehouden door website zelf Not Safe!
  • Veel betalen door credits en kosten per bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Berichten verstuurd en beantwoord door betaalde chatters Not Safe!

Neukmetme is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. neukmetme berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts neukmetme.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor neukmetme zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Neukmetme review

Neukmetme is een fake datingwebsite met door hun zelf gemaakte nep profielen. Daarbij worden de berichtjes verstuurd en beantwoord door chat operators die over het algemeen een vast bedrag krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Meestal word je binnen de kortste keren na je inschrijving overrompelt met vele chatberichten van deze fake leden, waarbij het meestal gaat om goed uitziende meiden. Bovendien proberen deze profielen je allemaal de indruk te geven heel veel belangstelling in je te hebben en echt een ontmoeting te willen plannen. Wanneer je op een van die berichtjes wil antwoorden moet je daarvoor per chatbericht een vergoeding. Voordat je kunt reageren moet je een credit bundel aanschaffen waardoor je minimaal tien euro credits moet inkopen. Deze creditpakketten lopen op tot de twee honderd euro per creditbundel, en hoe hoger je koopt des te minder je betaald per bericht. Echter is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om echte ontmoetingen te krijgen, al laten ze vaak genoeg overkomen dat ze dit heel graag willen.

Ingeschreven op neukmetme.nl?

Dus ben je een van de gebruikers van neukmetme, dan raden wij je aan om je hier ook weer af te melden en het eens te gaan proberen bij de betere aanbieders voor sex dating zonder gemodereerde profielen. Uiteraard hebben onze datingsite deskundigen alvast een selectie gemaakt met de beste alternatieven voor neukmetme.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief 100% gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor spannende dates met echte vrouwen. Deze aanbieders maken derhalve ook nooit gebruik van chatoperators om te proberen je een creditbundel te laten kopen. Op deze manier kun je erachter komen welke van deze erotische datingwebsites het beste aansluit bij waar je naar opzoek bent.

neukmetme uitschrijven

Je neukmetme account verwijderen doe je als volgt:

  1. Om te beginnen log je in op je account.
  2. Daarna ga je naar "Wijzig account". (of ga direct naar "neukmetme.nl/account").
  3. Scroll naar beneden tot onderaan de pagina en klik op het kopje "account definitief verwijderen".
  4. Klik als laatst op de button "OK" om jouw profiel meteen te laten verwijderen.

Let op: Je neukmetme eventuele tegoed raak je wel na deze aktie!