logo Carpoolsex.nl

Carpoolsex.nl

10
Niet tevreden over Carpoolsex.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts zijn vrijwel allemaal ontwikkeld door beheerders zelf Not Safe!
  • Commissie betalen per verstuurd berichtje Not Safe!
  • Berichten worden verstuurd door robots of operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Carpoolsex is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. carpoolsex berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts carpoolsex.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor carpoolsex zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Carpoolsex review

Carpoolsex is een fake dating website met door hun zelf ontwikkelde fake profielen. Tevens worden alle chats verstuurd en beantwoord door chatoperators die gewoonlijk een commissie krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Meestal word je binnen de kortste keren na je inschrijving overrompelt met veel berichtjes van deze fictieve leden, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om goed uitziende vrouwen. Daarnaast proberen deze profielen je allemaal het idee te geven veel interesse in je te hebben en snel een date te willen regelen. Zodra je op een van deze berichtjes wil ingaan moet je daarvoor per chatbericht meer dan één euro betalen. Daarvoor moet je credits vooruitbetalen waardoor je minimaal tien euro een bundel moet nemen. Deze bundels lopen op tot over de 200 euro per creditpakket, en hoe hoger je neemt des te minder je hoeft te betalen. Echter is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om fysieke dates te hebben, al beweren ze vaak genoeg dat ze dit wel graag willen.

Ingeschreven op carpoolsex.nl?

Dus ben je een van de gebruikers van carpoolsex, dan raden wij je aan om je hier ook per direct weer uit te schrijven en om het beter te gaan proberen bij de betrouwbaardere website voor erotische dating zonder fictieve gebruikers. Bovendien hebben onze datingsite deskundigen alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor carpoolsex.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor sex dates met echte profielen. Deze datingsites maken tevens ook geen gebruik van chat operators om te proberen je een creditpakket te laten aanschaffen. Op deze manier kun je er dus erachter komen welke erotische datingsites het beste past bij wat je zoekt.

carpoolsex account verwijderen


Je carpoolsex account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Als eerste stap log je in op je account.
  2. Klik in de rechter bovenhoek op de link "Help".
  3. wat omlaag schuift vind je "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (directe link "carpoolsex.nl/delete_account").

  4. Druk dan daarna op het kopje "Verwijder mijn profiel".
  5. Vervolgens krijg je de melding "weet je het zeker", druk op de "JA" knop en jouw account wordt direct verwijderd.

Let op: Je carpoolsex eventuele credits ben je dan wel direct kwijt na deze aktie!