SecondflirtdatingReview

Website onderzoek

 • Expert Review
 • Alternatieven
 • Uitschrijven
 • Deel ervaring
secondflirtdating.nl review
one stars rating mobile
162 x beoordeeld
 • Profielen zijn gemodereerd door de beheerders zelf

  niet safe!
 • Veel geld betalen voor elk verzonden bericht

  niet safe!
 • Berichten worden beantwoord door chatoperators

  niet safe!

secondflirtdating review

secondflirtdating is een datingsite met voornamelijk fake profielen die ze zelf hebben ontwikkeld. De berichtjes worden bijna allemaal beantwoord en verstuurd door ingehuurde berichten centrales die daarvoor een vergoeding krijgen. Deze berichten centrales weten precies hoe ze jou kunnen overhalen om op hen te reageren, want zodra je op zo een berichtje wilt antwoorden moet je hiervoor meer dan één euro betalen per verstuurd bericht. Daarvoor moet je meestal ook eerst een dure bundel betalen van minstens meer dan €17,- tot bijna €220 per transactie. Hoe duurder de creditpakket des te lager de uitgaven per verstuurd berichtje. Desondanks zijn de kosten bij het grootste creditpakket als nog tenminste €1,10 per bericht. Bij een aankoop betaal je zelfs een euro vijfenzeventig per bericht dat je verstuurd. Daarna is het in vrijwel alle gevallen onmogelijk om echte ontmoetingen te scoren al wekken ze in de meeste gevallen de indruk dat het wel mogelijk is.

Ingeschreven op Secondflirtdating.nl?

Toevallig een gebruiker van secondflirtdating? Wij adviseren je om je daar per direct account op te zeggen en het gewoon is te gaan proberen bij de betere opties voor casual dating zonder nep leden. Bovendien hebben onze datingsite deskundigen alvast een overzicht gemaakt van de beste alternatieven voor secondflirtdating.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief kosteloos uittesten om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sexdates met echte vrouwen. Deze aanbieders maken tevens ook geen gebruik van chatoperators om te proberen je aan het lijntje te houden. Op deze manier kun je er dus erachter komen welke casual dating sites het beste past bij wat je zoekt.

secondflirtdating profiel verwijderen

Vaak maken dit soort datingsites het hun gebruikers zo onduidelijk mogelijk om je account te verwijderen. Desondanks wisten de experts de snelste manier te vinden om je hier uit te kunnen schrijven. Om je account op te zeggen moet je de stappen hieronder volgen:

 1. Om te beginnen moet je zijn ingelogd op de website.
 2. Als tweede ga je direct naar: "http://secondflirtdating.nl/userExtra/deactivate".
 3. Vul je e-mail-adres en wachtwoord in en geef een reden voor afmelding.
 4. Druk op de button "Afmelden" om je lidmaatschap te beëindigen
 5. Let op! Als laatst vragen ze je toestemming om jouw email adres te mogen gebruiken om jou na het uitschrijven alsnog te kunnen emaillen. Druk op de "ANNULEREN" button om jouw account +e-mail-adres gegevens voor goed te verwijderen uit hun database.

Let op: Je secondflirtdating eventuele tegoed en berichten vervallen direct na deze aktie!

Secondflirtdating alternatieven zonder fictieve profielen

#1
BeNaughty.com one stars rating
13847 x beoordeeld
 • Alleen Echte Profielen
 • Géén Creditsysteem
 • Géén Chat Operators
#2
Snapfuck one stars rating
1741 x beoordeeld
 • Gecontroleerde Leden
 • Vrij verdienen of kopen
 • Echte chats & chatpals
#3
victoriamilan.nl one stars rating
9516 x beoordeeld
 • Géén Fictieve Profielen
 • Onbeperkt met Premium
 • Géén Chat Operators
#4
Hornyhub.club one stars rating
1220 x beoordeeld
 • Veel Geverifieerde Leden
 • Onbeperkt of per bericht
 • Echt Daten & Chatpals

Vergelijkbare (fictieve) datingsites Meer datingsites

Vertel ons uw ervaring over Secondflirtdating.nl
Geslacht star rating
Slechte ervaring Man
Kevin
1 review
one star rating Woensdag 25 Juli 2018

Je kan alleen maar flirten hier, geen afspraak mogelijk! Al geven ze je wel dat gevoel en proberen je er warm voor te maken zodat je weer credits koopt. Via een andere weg met elkaar in contact komen kan ook niet. Ze willen alleen maar kennis maken en je leren kennen via de site. Ook na een paar weken is dit nog steeds het geval.

Slechte ervaring Man
PSVehv
1 review
one star rating Dinsdag 23 April 2019

Hoop geblaat maar gewoonweg niet mogelijk om iets te scoren hier. Alleen dat overspoeld worden met berichten is strontvervelend om te ontvangen. Het zijn de meest uitnodigende berichten, waarom spreek je dan niet af als vrouw?

Slechte ervaring Man
mijndert
1 review
one star rating Donderdag 2 Mei 2019

Wel beloven dat er iets mogelijk is maar uiteindelijk gaat er niets gebeuren. Ik heb niet een goede ervaring als het gaat om de afloop van een chatgesprek. Het doel is altijd een afspraak maar dat is me nog nooit niet gelukt en dus ook niet daar.

Slechte ervaring Man
Bastiaan
1 review
one star rating Woensdag 15 Mei 2019

Ik was opzoek naar afwisseling maar dit is toch gewoon alleen maar onschuldig chatten daar zoek ik toch helemaal niet naar, vooral niet als ik er geld in heb gestoken.

Slechte ervaring Man
Melle
1 review
one star rating Dinsdag 28 Mei 2019

Dacht de website gevonden te hebben en kassa geslagen te hebben nou zat ik er weer eens eventjes goed naast dat internet daten beloond niet ik stap eruit!