ScharrelflirtReview

Website onderzoek

 • Expert Review
 • Alternatieven
 • Uitschrijven
 • Deel ervaring
scharrelflirt.nl review
one stars rating mobile
2086 x beoordeeld
 • Profielen zijn gecreëerd door de datingsite zelf

  niet safe!
 • Veel geld betalen voor ieder verzonden bericht

  niet safe!
 • Berichten worden beantwoord door een chatcentrale

  niet safe!

Scharrelflirt.nl details analyse

Opgericht Sinds November 2016

scharrelflirt is opgericht in november 2016 en dient sindsdien als fictieve chatdienst

Populariteit (Hits/Mnd) 300++

300+ bezoekers per maand op scharrelflirt helpen voorral de chatoperators aan werk.

Beveiligingsprotocol SSL

scharrelflirt maakt gebruik van een beveiligde (SSL) verbinding.

Ingeschreven Leden
Man 99%
Vrouw 1%

99 procent van de gebruikers is een man en 1 procent een vrouw

Scharrelflirt review

scharrelflirt.nl is een seksdating site die gebruik maakt van door hun zelf gecreëerde nep members. Dit tonen ze onder aan hun website verborgen tussen de kleine lettertjes. Zo vermelden ze: "De profielen op scharrelflirt zijn fake, fysieke afspraken zijn niet mogelijk". Bij het versturen van berichtjes moet je een vergoeding betalen per berichtje. Daarbij worden alle berichtjes die je binnen krijgt automatisch verstuurd door de site zelf. Zodra je op zo een bericht reageerd wordt het chatbericht gevoerd met een betaalde chatoperator. Deze chatters krijgen vaak een vast bedrag per chatbericht dat ze versturen of ontvangen. Vervolgens word je binnen de kortste keren na de registratie bedolven door vele berichtjes van gemodereerde profielen. Hierbij gaat het meestal om goed uitziende dames.

Bovendien proberen de chatters achter de profielen je allemaal de gedachte te geven veel interesse in je te hebben, en daarbij een ontmoeting in het korte vooruitzicht. Uiteraard is het hebben van fysieke dates niet mogelijk is! De kosten voor het beantwoorden van berichten zijn ten minste 0,75 euro per berichtje. Daarvoor moet je dan wel eerst een creditpakket kopen van ten minste €74,99. Anderzijds kost het je al snel één euro per chatbericht. Echter is het in alle gevallen niet mogelijk om fysieke dates te krijgen met de leden op scharrelflirt. Al wekken ze bijna altijd de indruk dat ze heel graag je te willen ontmoeten. Daarentegen hebben deze chatters als enige doel om jou zo lang mogelijk je te laten betalen voor credits.

Ingeschreven op scharrelflirt.nl?

Ben je een van de gebruikers van scharrelflirt, dan adviseren wij je om je daar ook meteen weer uit te schrijven. Tenslotte bestaan er wel betere websites waar je wel echte erotische dates kunt regelen. Tevens hebben onze experts alvast een overzicht gemaakt en uit meer dan 2000 casual dating sites de beste alternatieven voor scharrelflirt.nl geselecteerd. Uiteraard maken deze partijen geen gebruik van fake profielen of betaalde chatters. Bovendien mag je zelf elk alternatief vrijblijvend gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor sexdates met echte dames.

Scharrelflirt alternatieven zonder fake profielen

#1
Snapfuck one stars rating
1741 x beoordeeld
 • Gecontroleerde Leden
 • Vrij verdienen of kopen
 • Echte chats & chatpals
#2
BeNaughty.com one stars rating
13847 x beoordeeld
 • Alleen Echte Profielen
 • Géén Creditsysteem
 • Géén Chat Operators
#3
Novamora.nl one stars rating
4779 x beoordeeld
 • Géén Fictieve Profielen
 • Niet Betalen per Bericht
 • Géén Chat Operators
#4
victoriamilan.nl one stars rating
9516 x beoordeeld
 • Géén Fictieve Profielen
 • Onbeperkt met Premium
 • Géén Chat Operators

Vergelijkbare (fictieve) datingsites Meer datingsites

Vertel ons uw ervaring over Scharrelflirt.nl
Geslacht star rating
Slechte ervaring Man
Roger
1 review
one star rating Maandag 9 Juli 2018

Roger hier,

Wat een gedoe is dat daar zeg, ik ben mij toch een vermogen kwijt en maar denken dat ik met een leuke scharrel flirt. Al is misschien flirt een goed woord want meer dan dat krijg je er niet voor. Maar als je de berichten leest die je in je inbox krijgt dan denk je dat je een leuke scharrel kan vinden. Na maanden aan het lijntje te zijn gehouden ben ik erachter gekomen dat je geen date kan vinden daar.

Als je naar de site toegaat en je kijkt onderin dan lees je dit. De minimale leeftijd voor deelname aan Scharrelflirt is 18 jaar.

''De profielen op Scharrelflirt zijn fictief, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk''

Is ook mij fout hoor, ik had dit eerder moeten zien, gewoon beter opletten voortaan!

Slechte ervaring Man
Erik Loonen
1 review
one star rating Zondag 25 November 2018

Het zelfde verhaal als de site Natteschatjes. Alleen een verdienmodel zoals de 0909 nummers.

Slechte ervaring Man
Dirkieeee
1 review
one star rating Vrijdag 10 Mei 2019

Heb best met veel dames gechat en ik zie een terugkerend patroon in de vorm van berichten. In het begin doen ze zich geil voor en vertellen ze je wat ze met je willen doen. Als ik het goed vind dan willen ze ineens ook allerlei dingen doen. Als je na een lange tijd berichten verstuurd wil je een date hebben. Dan hebben ze het ineens heel druk of ze willen je beter leren kennen. Ook is lezen moeilijk voor sommigen. Kreeg bij meerdere dames dezelfde vraag die ik in vorige berichten al had beantwoord. Ook worden er soms domme vragen gesteld waar een gemiddeld persoon al het antwoord op weet maar ja. Beetje credits trekken is waar het om gaat. Alle berichten leiden altijd naar nog meer vragen dus denk maar niet dat je een scharrel kan vinden, wel de flirt en meer dan voldoende. Maar die zijn in het leven geroepen om ons ervan te overtuigen credits te kopen.

Slechte ervaring Man
Fabian
1 review
one star rating Zaterdag 18 Mei 2019

Het moment dat je binnenkomt bij de website zal je worden verteld dat je kan afspreken met je gesprekspartner, dit is alles behalve waar en er staat ook geschreven in de gebruikersvoorwaarde dat het helemaal NIET mogelijk is.