logo Kutjelatenzien.nl

Kutjelatenzien.nl

Niet tevreden over Kutjelatenzien.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts zijn vrijwel allemaal ontwikkeld door beheerders zelf Not Safe!
  • Gebruikt een creditsysteem dus kosten bij ieder (verstuurd) bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • De berichten worden beantwoord door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Kutjelatenzien is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. kutjelatenzien berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts kutjelatenzien.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor kutjelatenzien zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Kutjelatenzien review

Kutjelatenzien is een neppe dating website met door hun zelf gemodereerde fake profielen. Daarbij worden de berichtjes verstuurd en beantwoord door berichten centrales die veelal een commissie krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Meestal word je meteen na je aanmelding overladen met overdreven veel reacties van deze neppe profielen, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om sexy dames. Daarnaast proberen de chatoperators je allemaal de indruk te geven erg veel belangstelling in je te hebben en echt een date te willen hebben. Zodra je op een van deze berichtjes wil antwoorden moet je hiervoor per chatbericht €1,- euro betalen. Om te kunnen reageren moet je een bundel aanschaffen waarmee je minstens voor 10 euro een bundel moet nemen. Deze creditpakketten lopen op tot €200,00 per creditbundel, en hoe meer je neemt des te minder je per bericht moet betalen. Daarna is het nooit mogelijk om fysieke afspraakjes te hebben, al doen ze veelal overkomen dat ze het juist graag willen.

Ingeschreven op kutjelatenzien.nl?

Dus ben je een gebruiker van kutjelatenzien, dan raden wij je aan om je hier ook per direct weer af te melden en om het gewoon te proberen bij de betere aanbieders voor erotische dating zonder fictieve leden. Bovendien hebben de datingsite experts alvast een lijst gemaakt van de beste alternatieven voor kutjelatenzien.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste datingsite voor spannende dates met echte vrouwen. Deze partijen maken derhalve ook geen gebruik van chat operators om te proberen je veel geld te laten betalen. Zodoende kun je erachter komen welke erotische datingsites het beste alternatief is voor waar je naar opzoek bent.

kutjelatenzien account verwijderen


Je kutjelatenzien account verwijderen gaat als volgt:

  1. Voor de eerste stap log je in op je account.
  2. Klik rechtsboven in de hoek op de knop "Help".
  3. wat omlaag schuift vind je "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (directe link "kutjelatenzien.nl/delete_account").

  4. Klik vervolgens op de button "Verwijder mijn profiel".
  5. Daarna krijg je de tekst "weet je het zeker", druk op "JA" en jouw account wordt geheel verwijderd.

Let op: Je kutjelatenzien eventuele contact punten vervallen direct na het deactiveren van je account!