logo Rijperedames.com

Rijperedames.com

9
Niet tevreden over Rijperedames.com? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn vrijwel allemaal geplaatst door de site zelf Not Safe!
  • Wel creditsysteem en kosten bij ieder privé bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Berichten worden zowel verstuurd als beantwoord door inghuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Rijperedames-com is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. rijperedames-com berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts rijperedames.com afraden en zie wat de betere alternatieven voor rijperedames-com zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Rijperedames-com review

Rijperedames-com is een neppe datingwebsite met door hun zelf ontwikkelde fake profielen. Tevens worden alle berichten verstuurd en beantwoord door chatoperators die over het algemeen een vast bedrag krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Meestal word je meteen na je registratie overladen met tientallen reacties van deze fake gebruikers, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om sexy meiden. Daarnaast proberen de chatters achter de profielen je allemaal het idee te geven heel veel interesse in je te hebben en graag een afspraakje te willen plannen. Wanneer je op een van deze berichten wil ingaan moet je daarvoor per bericht geld. Voordat je kunt reageren moet je een credit bundel vooruitbetalen waardoor je minstens €10,- een creditpakket moet nemen. Deze prijzen lopen op tot en met de €200,- per transactie, en hoe grotere bundel je betaald hoe minder je betaald per bericht. Uiteindelijk is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om fysieke afspraakjes te krijgen, al wekken ze veelal de indruk dat ze dit juist wel willen.

Ingeschreven op rijperedames.com?

Dus ben je een gebruiker van rijperedames-com, dan raden wij je aan om je hier ook per direct weer af te melden en het gewoon is te gaan proberen bij de betere alternatieven voor erotische dating zonder gemodereerde leden. Bovendien hebben experts alvast een lijst gemaakt van de beste alternatieven voor rijperedames.com. Bovendien kun je zelf elk alternatief kosteloos uitproberen om kennis te maken met deze beste opties voor sex dates met echte vrouwen. Deze datingsites maken derhalve ook nooit gebruik van chat operators om te proberen je uit te lokken om te betalen. Zodoende kun je erachter komen welke van deze casual dating sites de beste keuze is voor waar je naar opzoek bent.

rijperedames-com account verwijderen


Je rijperedames-com account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Voor de eerste stap log je in op de website.
  2. Druk rechtsbovenin op de button "Help".
  3. Onderaan het menu wat omlaag komt zie je staan "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (of surf naar "rijperedames.com/delete_account").

  4. Druk vervolgens op het kopje "Verwijder mijn profiel".
  5. Daarna krijg je de tekst "weet je het zeker", druk op de button "JA" en jouw account wordt geheel verwijderd.

Let op: Je rijperedames-com eventuele credits raak je wel direct kwijt na het verwijderen van je account!