Screenshot van Sexkontaktservice.com

Sexkontaktservice.com

Laatst bijgewerkt op 25 juli 2021
Bezoek website
  • Accounts worden vrijwel allemaal geplaatst door website zelf Not Safe!
  • Gebruikt een muntensysteem dus kosten bij elk (verstuurd) bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • De berichten worden beantwoord door operators en bots Not Safe!

Sexkontaktservice is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profielen. sexkontaktservice berichten worden beantwoord door ingehuurde chat operator. Lees waarom onze experts sexkontaktservice.com afraden en zie wat de betere alternatieven voor sexkontaktservice zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Sexkontaktservice review

sexkontaktservice.com is een erotisch dating platform dat uitsluitend gebruik maakt van zelf toegevoegde neppe gebruikers. Dit vermelden ze aan de onderkant van de pagina verstopt in de onduidelijke tekst. Zo benoemen ze: "De profielen op sexkontaktservice zijn fictief, fysieke afspraken zijn niet mogelijk". Voor het beantworden van berichtjes moet je een vast bedrag betalen per berichtje. Tevens worden berichtjes die je krijgt automatisch verstuurd door chat operators. Wanneer je daarop in gaat wordt het berichtje gevoerd met een chatoperator. Deze personen krijgen veelal een vergoeding per bericht dat ze versturen of ontvangen. Vervolgens word je meteen na de registratie overerstelpt door de soms honderden chatberichtjes van dit soort neppe leden. Daarbij gaat het bijna altijd om knappe dames.

Bovendien proberen de chatoperators je de voorbeelding te geven interesse in jou te hebben, al dan niet met een ontmoeting in het korte vooruitzicht. Uiteraard is het hebben van "real life" dates niet mogelijk is! De kosten voor het versturen en beantwoorden van berichtjes zijn ten minste €0,75 per bericht. Daarvoor moet je dan wel gelijk een creditpakket vooruitbetalen van op z'n minst €74,99. Anders kost het je al gauw één euro per credit. Uiteraard is het in alle gevallen nooit mogelijk om offline afspraakjes te hebben met de gebruikers op sexkontaktservice. Al doen ze vaak overkomen dat ze heel graag je in het echt te willen zien. Kort samengevat hebben deze chat oprators als enige doel om je zo lang mogelijk je aan het lijntje te houden voor geld.

Ingeschreven op sexkontaktservice.com?

Ben je al een gebruiker van sexkontaktservice, dan adviseren wij je om je daar ook gewoon weer af te melden. Tenslotte zijn er wel goedkopere datingsites waar je wel echte erotische dates kunt scoren. Bovendien hebben onze datingsite deskundigen alvast een overzicht gemaakt en uit meer dan 2500 casual dating sites de beste alternatieven voor sexkontaktservice.com geselecteerd. Volgens onze experts maken deze partijen geen gebruik van fictieve profielen of chat operators. Bovendien mag je zelf ieder alternatief vrijblijvend gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sex afspraakjes met echte vrouwen.