logo Dikkevrouwenzoekensex.nl

Dikkevrouwenzoekensex.nl

Niet tevreden over Dikkevrouwenzoekensex.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen worden voornamelijk gemaakt door website zelf Not Safe!
  • Credits betalen bij elk verstuurd of ontvangen bericht Not Safe!
  • Vrijwel alle zowel verstuurd als beantwoord door ingehuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Dikkevrouwenzoekensex is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. dikkevrouwenzoekensex berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts dikkevrouwenzoekensex.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor dikkevrouwenzoekensex zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Dikkevrouwenzoekensex review

Dikkevrouwenzoekensex is een neppe dating site met door hun zelf gecreëerde fictieve profielen. Tevens worden alle berichtjes verstuurd en beantwoord door berichten centrales die vaak een commissie krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Waarschijnlijk word je binnen de kortste keren na je registratie overrompelt met tientallen reacties van deze fake profielen, waarbij het meestal gaat om goed uitziende vrouwen. Daarnaast proberen de chatters achter de profielen je allemaal het gevoel te geven erg veel interesse in je te hebben en graag een date te willen plannen. Wanneer je op een berichtjes wil ingaan moet je daarvoor per bericht betalen. Daarvoor moet je een bundel inkopen waarmee je ten minste 10 euro een bundel moet betalen. Deze creditbundels lopen op tot de twee honderd euro per creditbundel, en hoe hoger je in één keer koopt hoe minder je per credit betaald. Uiteraard is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om fysieke dates te regelen, al laten ze veelal overkomen dat ze het wel graag willen.

Ingeschreven op dikkevrouwenzoekensex.nl?

Dus ben je een van de gebruikers van dikkevrouwenzoekensex, dan raden wij je aan om je hier ook per direct weer uit te schrijven en om het gewoon te gaan proberen bij de betrouwbaardere opties voor seks dating zonder gemodereerde profielen. Uiteraard hebben onze experts alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor dikkevrouwenzoekensex.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief vrijblijvend gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste alternatieven voor sexdates met echte gebruikers. Deze datingsites maken derhalve ook nooit gebruik van chat operators die je proberen om uit te lokken om te betalen. Zodoende kun je er zelf achter komen welke van deze datingwebsites het beste alternatief is voor wat je zoekt.

dikkevrouwenzoekensex account verwijderen


Je dikkevrouwenzoekensex account verwijderen doe je als volgt:

  1. Voor de eerste stap log je in op je account.
  2. Klik in de rechter bovenhoek op de button "Help".
  3. Onderaan het menu wat omlaag schuift zie je "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (of ga direct naar "dikkevrouwenzoekensex.nl/delete_account").

  4. Klik vervolgens op de knop "Verwijder mijn profiel".
  5. Als laatste krijg je de vraag "weet je het zeker", druk op de "JA" button en jouw profiel wordt voor goed verwijderd.

Let op: Je dikkevrouwenzoekensex eventuele tegoed ben je dan wel direct kwijt hierna!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Mick (71 jaar) 09 mei 2019
Ik raad Dikkevrouwenzoekensex.nl niet aan Die dikke vrouwen zoeken geen sex, die vrouwen zoeken

Die dikke vrouwen zoeken geen sex, die vrouwen zoeken mannen om te chatten

auteur van de beoordeling
Raffy (47 jaar) 01 Jul 2018
Ik raad Dikkevrouwenzoekensex.nl niet aan Uitgeschreven op die fake site hoor mensen, ik hoop dat

Uitgeschreven op die fake site hoor mensen, ik hoop dat iedereen dat doet. Kregen jullie ook direct tientallen berichten van de meest mooie dames?Als je opzoek bent naar dikke vrouwen net als ik dan kan je beter kijken op Novamora. Daar heb ik inmiddels wel succes gehad.