logo Amateurhoer.eu

Amateurhoer.eu

Niet tevreden over Amateurhoer.eu? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen worden bijna alleen gegenereerd door de site zelf Not Safe!
  • Veel geld betalen bij elk verstuurd bericht Not Safe!
  • Alle berichten worden zowel verstuurd als beantwoord door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Amateurhoer is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. amateurhoer berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts amateurhoer.eu afraden en zie wat de betere alternatieven voor amateurhoer zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Amateurhoer review

Amateurhoer is een fictieve dating website met door hun zelf aangemaakte fictieve profielen. Daarnaast worden alle berichtjes verstuurd en beantwoord door chatters die over het algemeen een vast bedrag krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Waarschijnlijk word je rap na je aanmelding overspoeld met soms honderden berichtjes van deze fictieve gebruikers, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om sexy meiden. Niettemin proberen de chatters achter de profielen je allemaal het gevoel te geven veel belangstelling in je te hebben en echt een date te willen hebben. Wanneer je op een van die berichten wil antwoorden moet je daarvoor per bericht een bedrag betalen. Om te kunnen reageren moet je een bundel inkopen waarmee je minimaal voor tien euro een creditpakket moet betalen. Deze creditbundels lopen op tot over de 200 euro per creditpakket, en hoe hoger je koopt des te minder je per berichtje betaald. Vervolgens is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om fysieke dates te regelen, al zeggen ze bijna altijd dat ze het juist wel willen.

Ingeschreven op amateurhoer.eu?

Dus ben je een gebruiker van amateurhoer, dan adviseren wij je om je hier ook per direct weer af te melden en het gewoon is te proberen bij de betere website voor seksdating zonder gemodereerde leden. Tevens hebben experts alvast een selectie gemaakt van de beste alternatieven voor amateurhoer.eu. Bovendien kun je zelf elk alternatief gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste alternatieven voor sex dating met echte profielen. Deze partijen maken tevens ook nooit gebruik van chatoperators om te proberen je een creditpakket te laten betalen. Zodoende kun je er zelf achter komen welke van deze datingsites het beste aansluit bij waar je naar opzoek bent.

amateurhoer profiel verwijderen


Je amateurhoer account verwijderen gaat als volgt:

  1. Voor de eerste stap log je in op de website.
  2. Klik in de rechter bovenhoek op de button "Help".
  3. wat omlaag komt vind je "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (directe link "amateurhoer.eu/delete_account").

  4. Druk dan daarna op de button "Verwijder mijn profiel".
  5. Als laatste krijg je de vraag "weet je het zeker", druk op de "JA" knop en jouw account wordt geheel verwijderd.

Let op: Je amateurhoer eventuele contact punten raak je wel direct kwijt na het deactiveren van je account!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
1 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Samuel (56 jaar) 08 mei 2019
Ik raad Amateurhoer.eu niet aan Je zou van een amateur hoer wel verwachten dat ze

Je zou van een amateur hoer wel verwachten dat ze afspreekt en niet zoveel blijven lullen. Ik geloof er weinig meer van.