OndeugenddatenReview

Website onderzoek

 • Expert Review
 • Alternatieven
 • Uitschrijven
 • Deel ervaring
ondeugend-daten.nl review
ondeugend-daten.nl Review three stars rating mobile
11133 x beoordeeld
 • Profielen worden niet aangemaakt door de website zelf

  safe!
 • Er worden geen kosten gerekend per verstuurd bericht

  safe!
 • Berichten worden alleen verstuurd door deelnemers zelf

  safe!

OndeugendDaten review

Ondeugenddaten is een betrouwbare (casual) datingsite voor zowel singles als stellen die opzoek zijn naar echte seks afspraakjes. Zo is deze erotische dating site voor functioneel met echte gecontroleerde profielen van zowel mannen, vrouwen als koppels. Daarnaast focust deze dating sex site zich niet op een bepaalde niche, daardoor is dit platform relevant voor alle sekszoekende vanaf 23 jaar en ouder die opzoek zijn naar meer spanning in hun seksleven. Zo zijn sommige gebruikers opzoek naar een eenmalige avontuurtje (one night stand), maar ook discrete affaires of een langdurige (seks)relatie. Met dagelijks zo'n 550 nieuwe aanmeldingen is "ondeugend daten" een van de meeste actieve (casual) datingsites van Nederland en België. Bovendien kun je geheel vrijblijvend en anoniem een kijkje nemen tussen de vele profielen en gratis (standaard)berichten sturen.

Zo kun je met een gratis lidmaatschap al je eigen profiel toevoegen, profielen/foto's van andere deelnemers bekijken en tevens ook gratis standaardberichtjes versturen. Zodra je echt onbeperkt gebruik wilt maken van alle mogelijkheden dan dien je hiervoor een VIP account temen. Hierdoor kun je onder andere; uitgebreid zoeken, profielbezoekers & matches bekijken en de FotoZapper gebruiken. Vanaf €11,99 per maand kun je het account upgraden naar een VIP-Toegang account.

Profielen op OndeugendDaten

Omdat je op ondeugend-daten.nl relatief gemakkelijk (gratis) deel kan nemen komen er zo nu en dan profielen bij die zij beschouwen als misbruik of fake. Echter doen zij er alles aan om deze profielen te weren en hebben hiervoor ook een streng keuringsbeleid. Maar ook doen de deelnemers meldingen wanneer zij twijfelen aan de echtheid van een andere deelnemer. Echter zul je hier geen fictieve profielen tegenkomen die door Ondeugend Daten zelf worden aangemaakt.

Ondeugend Daten chats en berichten

Het bedrijf achter deze (casual) datingsite voor senioren maakt derhalve géén gebruik van chat operators die je proberen om aan het lijntje te houden. Ook worden er op deze site geen kosten gerekend voor elk bericht dat je verstuurd. Niettemin zijn er zelfs gratis contact mogelijkheden in de vorm van standaardberichten die je onbeperkt kunt gebruiken. Kortom de gespreken die gevoerd worden op deze website komen alleen tot stand door de gebruikers zelf. Uiteraard krijg je daardoor wel minder berichten en respons als op datingsites met nep profielen. Echter zijn de reacties en berichtjes die je hier zult ontvangen wel van echte deelnemers.

Ondeugend Daten.nl veilig en discreet

Ondeugend-Daten heeft een goed beveiligde SSL verbinding waarmee ze alle gegevens versleutelen en veilig bewaren. Daarnaast moet je zijn ingelogd om de profielen te kunnen zien en worden deze ook niet geindexeerd door zoekmachines. Ook kun je er zelf voor kiezen of je wel of geen mailtjes wilt ontvangen, via de notificatie instellingen in je account. Alleen ontvang na je registratie eenmalig een activatiemail om je account te verifieren. Bovendien kun je zelfs onzichtbaar blijven voor andere deelnemers waarvan je bijvoorbeeld het profiel bezoekt. Dit doe je door de optie "profielen van anderen anoniem bekijken" in te stellen. Voor een veilige date kun je gratis gebruik maken van een eigen anonieme postbus.

Ondeugend daten alternatieven met echte profielen

#1
Snapfuck one stars rating
1741 x beoordeeld
 • Gecontroleerde Leden
 • Vrij verdienen of kopen
 • Echte chats & chatpals
#2
BeNaughty.com one stars rating
13847 x beoordeeld
 • Alleen Echte Profielen
 • Géén Creditsysteem
 • Géén Chat Operators
#3
Novamora.nl one stars rating
4779 x beoordeeld
 • Géén Fictieve Profielen
 • Niet Betalen per Bericht
 • Géén Chat Operators
#4
victoriamilan.nl one stars rating
9516 x beoordeeld
 • Géén Fictieve Profielen
 • Onbeperkt met Premium
 • Géén Chat Operators
Vertel ons uw ervaring over Ondeugend-daten.nl
Geslacht star rating
Ervaring Man
diedje puik
1 review
four star rating Vrijdag 1 juni 2018

enige tijd lid van deze dating sex site en nog niet de behoefte gehad om alternatieven te zoeken. zat voorheen op chatsites maar daar worden profielen en chatters nauwelijks gecontroleerd, te veel fake en weinig vrouwen reageren. maar goed laten we het even bij ondeugenddaten houden, wel zo relevant. vooral de laatste tijd nu het warmer is merk ik dat het daten gemakkelijker gaat. het is drukker dan voorheen. ik kan gelukkig onbeperkt reageren en heb met ongeveer 1 op de 20 vrouwen die ik aanspreek vaak wel een date. in het begin had ik pas na ongeveer 100 vrouwen te hebben aangesproken pas mijn eerste date gehad. maarja je word er ook steeds handiger in he, stuurde in het begin vaak nog een standaard bericht naar iedere vrouw die ik leuk vond. sommige vrouwen spreken elkaar onderling ook dus dat komt dan ook niet echt goed over.


Wanneer ik een faker tegen kom meld ik dit direct en is het profiel even later verwijderd. dit zijn vaak mannen die ook even een profiel van een dame aanmaken om te kijken hoe andere reageren. daar zijn ze gelukkig erg actief in en de berichten allemaal persoon met andere gebruikers. ik krijg nooit berichten van robots of chat operators, maarja daar is ook geen reden voor gezien je niet voor elk bericht hoeft te betalen daar. het enige nadeel is dat ze webcamfunctie hebben om elkaar live te kunnen zien, dat had het nog leuker gemaakt.

Slechte ervaring Man
K
1 review
one star rating Zaterdag 16 juni 2018

Zelfde site/profielen als novamora. Dus account bij 1 van de 2 is voldoende!

Ervaring Man
joris
1 review
three star rating Maandag 2 Juli 2018

ik sta open voor een seksdate mits het klikt. versjoris

Ervaring Man
Beer69
1 review
four star rating Dinsdag 18 September 2018

Tot 2 maanden terug dacht ik werkelijk dat er totaal geen interesse was vanuit vrouwen, voor sex afspraakjes. Voorheen had ik al meerdere sites uitgetest, die ik hier alle 3 als fake kon terugvinden. Omdat er 3 x Ondeugend-Daten als beste alternatief werd geboden, ben ik weer over stag gegaan. Het mooie is dat je hier onbeperkt gratis berichten kan sturen naar andere leden. Veel echte vrouwen, vrijwel alle foto's komen niet voor elders op google image. Het enige minpuntje is dat het geen officiële app heeft, dat had het nog iets makkelijker gemaakt onderweg. Over afspreken mag je gewoon niet klagen, 1 op de 10 vrouwen is vrij makkelijk als het gaat om discrete afspraakjes. :)

Slechte ervaring Man
Gerard
1 review
one star rating Maandag 24 September 2018

Ben een rustige man, en zoek een leuk meisje/dame voor een gezellig gesprek en seks leeftijd 18+ .....t/m 65.

Zoek iemand in Friesland, maar 75 km buiten Sneek is voor mij ook geen probleem.

Ben hygienisch en super discreet, en 100% serieus

Laat eens wat van je horen, ik heb me hier namelijk ingeschreven onder de zelfde naam.

Ervaring Man
car bitch ride
1 review
three star rating Zaterdag 29 September 2018

Mijn eerste date ervaring op seksueel vlak! Werkelijk 3 weken regelmatig actief geweest en berichten gestuurd, wat heeft geresulteerd tot mijn eerste echte ontmoeting met een leuke dame. Het gevolg van de ontmoeting was een heerlijk etentje en seks in de auto. Stelde nog voor om een hotel te boeken, maar vrouwtje lief had daar geen tijd meer voor.

Voor mij was het een buitengewone ervaring, zo in de auto relatief dicht bij het restaurant. En dan heb ik achterin wel geblindeerd glas, maar de op en neer verende achterkant loog er niet om.

Hoe mijn date het heeft ervaren? Ik heb eerlijk waar geen idee, want heb haar hierna niet meer gesproken of een reactie terug gehad. Maar goed, 1 in de pocket en op naar de volgende spannende ervaring.

Slechte ervaring Man
Shirami
1 review
one star rating Dinsdag 1 Januari 2019

De beschrijving van de site hier klopt grotendeels, buiten een vrij belangrijk detail, je kan gratis standaard berichtjes sturen, en berichten ontvangen, maar je moet betalen om berichten te lezen ;)