NovamoraReview

Website onderzoek

 • Expert Review
 • Alternatieven
 • Uitschrijven
 • Deel ervaring
novamora.nl review
novamora.nl Review four stars rating mobile
4779 x beoordeeld
 • Er worden géén profielen toegevoegd door de site zelf

  safe!
 • Géén vaste kosten of credits voor ieder (verstuurd) bericht

  safe!
 • Berichten worden uitsluitend verstuurd door deelnemers zelf

  safe!

Novamora review

Novamora is een betrouwbare (casual) datingsite met echte geverifieerde gebruikers. Ook focust deze discrete 18+ datingsite zich op zowel singles als stellen die opzoeken naar meer spanning in hun seksleven. Doordat zij onder andere bekend zijn van de vele reclames op de radio en Televisie, zijn er dagelijks duizenden nieuwe inschrijvingen van zowel mannen, vrouwen als stellen. Hierdoor zijn ze in een korte tijd uitgegroeid tot de grootste Nederlandstalige (casual) datingsite met de grootste datekansen. Reden genoeg om je hier gratis in te schrijven.

Met een gratis account kun je een profiel toevoegen, andere profielen/foto's bekijken en onbeperkt (standaard)berichtjes sturen. Maar wil je bijvoorbeeld ook uitgebreid kunnen zoeken, profielbezoekers kunnen zien en de FotoZapper kunnen gebruiken? Dan heb je vanaf €11,99 per maand een VIP-Toegang account waarmee je onbeperkt gebruik kunt maken van alle mogelijkheden.

Profielen op Novamora

Ook bij novamora.nl zijn er regelmatig profielen te vinden die zij kwalificeren als misbruik of fake. Echter proberen zij hier met een streng keuringsbeleid hard tegen op te treden. Desalniettemin is het via internet helaas vrij eenvoudig toegankelijk om anoniem een profiel aan te maken. Daarom zij zij in sommige gevallen mede afhankelijk van meldingen van deelnemers. Echter fictieve profielen die vanuit Novamora zelf geïnitieerd zouden worden, zal men hier niet aantreffen.

Novamora berichten en chats

Deze (erotische)datingsite maakt in tegestelling tot vele andere aanbieders, géén gebruik van chat operators om je aan het lijntje te houden. Daarbij worden er ook geen kosten gerekend per bericht dat je verstuurd en zijn er bovendien (onbeperkt) gratis contact mogelijkheden, in de vorm van standaardberichten. Kortom het onderlinge contact op deze website gebeurd enkelt door de deelnemers zelf. Hierdoor krijg je natuurlijk wel minder reacties als op een fictieve datingsite, maar zij de reacties en berichtjes die je ontvangt wel echt.

Novamora.nl discreet en veilig?

Deze dating site maakt gebruik van een goed beveiligde SSL verbinding waardoor je gegevens veilig en versleuteld worden opgeslagen. Ook zijn de profielen op de website niet zichtbaar voor bezoekers die niet zijn ingelogd. Daarnaast kun je via de instellingen in je account alle notificaties uitzetten waardoor je dus nooit email-berichten van ze ontvangt. Uiteraard ontvang je wel eenmalig na het inschrijven een bevestigingsmail om je account te activeren. Wil je liever ook onzichtbaar blijven wanneer je bijvoorbeeld profielen van andere bezoekt, dan kun je de optie "profielen van anderen anoniem bekijken" gebruiken. Bovendien kun je hier veilig daten via een eigen anonieme postbus.

Novamora alternatieven met echte profielen

#1
BeNaughty.com one stars rating
13847 x beoordeeld
 • Alleen Echte Profielen
 • Géén Creditsysteem
 • Géén Chat Operators
#2
Snapfuck one stars rating
1741 x beoordeeld
 • Gecontroleerde Leden
 • Vrij verdienen of kopen
 • Echte chats & chatpals
#3
victoriamilan.nl one stars rating
9516 x beoordeeld
 • Géén Fictieve Profielen
 • Onbeperkt met Premium
 • Géén Chat Operators
#4
Hornyhub.club one stars rating
1220 x beoordeeld
 • Veel Geverifieerde Leden
 • Onbeperkt of per bericht
 • Echt Daten & Chatpals
Vertel ons uw ervaring over Novamora
Geslacht star rating
Ervaring Vrouw
Marieke
1 review
five star rating Maandag 28 Mei 2018

Als vrouw wordt je na aanmelding echt overvallen door berichten van mannen. Het is duidelijk dat er meer mannen op deze site zitten dan vrouwen. Al met al wel een interessante ervaring en best wat leuke date gehad. Je betaald niet per bericht waardoor je eerst rustig de tijd kan nemen elkaar beter te leren kennen. De meeste mannen wilden wel afspreken dus voor mij was het een beetje een luxe positie. Doordat ik nu met iemand ben waarmee het echt klikt heb ik mezelf van daar uitgeschreven. Ik sluit niet uit dat ik mij hier ooit weer opnieuw aanmeld, je weet het tenslotte nooit.

Ervaring Man
john
1 review
three star rating Donderdag 31 Mei 2018

De profielen op nova mora zijn zeker niet allemaal echt. Ik heb wel al veel dates gehad via deze site, maar kom ook geregeld nog een profiel tegen met neppe foto's. Ik twijfel niet over de berichten die ik ontvang, deze zijn gewoon van gebruikers een op een. Niet iedereen reageert maar toch wel 1 op 3 bij mij inmiddels. Jezelf goed voorstellen en interesse tonen in de dingen die je in haar profiel hebt gezien werkt het beste.

Ervaring Man
Jannes
1 review
three star rating Vrijdag 6 Juli 2018

Op zich een leuke site en heb inmiddels ook al wel een date gehad maar heb er nog geen seksmaatje aan overgehouden. Het lijkt er daar meer op dat vrouwen opzoek zijn naar een one night stand of eenmalig contact en dat is best jammer. Ik ben zelf heel duidelijk in hetgeen wat ik daar zoek en schrijf dit ook op mijn profiel. Ben nu een paar weken actief maar wat niet is kan nog komen.

Mijn mening: Ik krijg bij lange na niet van iedere vrouw netjes een reactie terug en ik ontvang zelf ook maar weinig berichten. Omdat je hier onbeperkt berichten kan sturen maak ik er ook wel flink gebruik van. Ik ben best wel tevreden omdat de vrouwen daar echt zijn en je wel een afspraakje kunt regelen, maar ja het kan altijd beter.

Slechte ervaring Vrouw
Aniek
1 review
one star rating Zondag 9 September 2018

Waarom kom ik er niet in..als je email bekent is en je profielnaam wat is dit een moeilijke site

Slechte ervaring Man
murdoch
1 review
one star rating Maandag 31 December 2018

26 berichten verzonden, waarvan 20 nog steeds niet gelezen (dus geen actieve gebruikers) na ruim een week. Nog geen reacties gehad behalve wat standaard: Leuk dat je mijn profiel hebt bekeken. Helaas ontbreekt info over het meest recent ingelogd zijn van de gebruiker.

Slechte ervaring Vrouw
fuckyou
1 review
one star rating Woensdag 23 Januari 2019

Ik zou niemand deze waardelose site aanraden, meesten zijn fake en niet te vertouwen. ik heb er een tijdje gezeten hier .
Maar niks anders dan fake daar en vele onbeschofte kerels daaro die totaal geen respeckt voor de dames hebben.
Dus ik vindt dit geen aanrader helaas
Je kan dan nog beter naar de gezellige chat site BeNaughty gaan , daar heb je wel leuk eerlijke mensen...