MaturefuckReview

Website onderzoek

 • Expert Review
 • Alternatieven
 • Uitschrijven
 • Deel ervaring
maturefuck.nl review
one stars rating mobile
1808 x beoordeeld
 • Profielen worden gecreëerd door deze website zelf

  niet safe!
 • Veel geld betalen per verstuurd bericht

  niet safe!
 • Berichten worden beantwoord door chatoperators

  niet safe!

maturefuck review

maturefuck is een dating site die gebruik maken van fake profielen die door deze website zelf worden aangemaakt. De berichtjes worden in bijna alle gevallen beantwoord en verstuurd door ingehuurde berichten centrales die daarvoor een commissie over hun berichten ontvangen. Deze berichten centrales weten precies hoe ze jou kunnen aansporen om op hen te reageren, want wanneer je op zo een chatbericht wilt antwoorden moet je hiervoor betalen per bericht dat je verstuurd. Hiervoor moet je dan gelijk een dure credit bundel betalen van minimaal meer dan zeventien euro, oplopend tot bijna €220 euro . Hoe de creditbundel des te lager de uitgaven per credtis. Daarentegen zijn de kosten bij de meest dure creditbundel nog gewoon meer dan 1 euro per verstuurd bericht. Bij de goedkoopste aankoop rekenen ze €1,75 per verstuurd bericht. Uiteindelijk is het bij bijna alle profielen onmogelijk om fysieke dates te scoren met de profielen op deze website al laten ze bijna altijd overkomen dat dat juist wel kan.

Ingeschreven op Maturefuck.nl?

Toevallig ingeschreven op maturefuck? Wij raden je aan om je per direct account op te zeggen en het eens te proberen bij de betrouwbaardere opties voor seks dating zonder fake leden. Tevens hebben experts alvast een rangschikking gemaakt met de beste alternatieven voor maturefuck.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief vrijblijvend gratis uittesten om kennis te maken met deze beste alternatieven voor spannende afspraakjes met echte gebruikers. Deze datingsites maken tevens ook nooit gebruik van chatoperators om te proberen je veel geld te laten betalen. Zodoende kun je erachter komen welke casual dating websites de beste keuze is voor wat je zoekt.

maturefuck uitschrijven

Meestal maken sites als deze het gebruikers eigenlijk onmogelijk om je hier uit te schrijven. Daarnaast kun je er niks over terug vinden op de veel gestelde vragen pagina. Om je account op te zeggen kun je de stappen hieronder volgen:

 1. Om te beginnen moet je zijn ingelogd op je account daar, met je E-mail adres en wachtwoord.
 2. Als tweede klik op het kleine pijltje omlaag, aan de zijkant van je profielfoto gebruikersnaam bovenaan je scherm. Er is nu een nieuwe menu zichtbaar{ waaronder , klik in dit menu op de optie “Instellingen”.
 3. Een nieuwe pagina is geopend. Scroll helemaal naar beneden. Klik op de button met de tekst: “Mijn account en profiel verwijderen”.
 4. Geef aan waarom je je wilt uitschrijven.
 5. Druk op de button “account verwijderen” om je registratie te verwijderen

Let op: Je maturefuck eventuele credits en chat berichten komen direct te vervallen na deze aktie!

Maturefuck alternatieven zonder fictieve profielen

#1
BeNaughty.com one stars rating
13847 x beoordeeld
 • Alleen Echte Profielen
 • Géén Creditsysteem
 • Géén Chat Operators
#2
Snapfuck one stars rating
1741 x beoordeeld
 • Gecontroleerde Leden
 • Vrij verdienen of kopen
 • Echte chats & chatpals
#3
victoriamilan.nl one stars rating
9516 x beoordeeld
 • Géén Fictieve Profielen
 • Onbeperkt met Premium
 • Géén Chat Operators
#4
Hornyhub.club one stars rating
1220 x beoordeeld
 • Veel Geverifieerde Leden
 • Onbeperkt of per bericht
 • Echt Daten & Chatpals

Vergelijkbare (fictieve) datingsites Meer datingsites

Vertel ons uw ervaring over Maturefuck.nl
Geslacht star rating
Slechte ervaring Man
Exmilitair
1 review
one star rating Vrijdag 10 Mei 2019

Muture fuck is mijn grootste fantasie en het zal ook bij fantasie blijven. Je zult overal dezelfde soort antwoorden krijgen van vrouwen terwijl ze zich ervoor aanbieden voor een lekkere fuck. Daar gaat het al de mist in! De berichten zijn vaak voorzien van weinig inhoudelijks en ze komen nooit met concrete plannen. Ik denk dat je zo de fake account eruit haalt. Alleen voor mij zelf is het niet de moeite waard om hier geld in te stoppen. Dan trek ik mijn fantasie wel door de plee.

Slechte ervaring Man
amstelveentje
1 review
one star rating Zondag 12 Mei 2019

Het zijn grote pannenkoeken daar bij maturefuck.nl. Het is een lachertje, nou ja lachen kan ik er niet om. Ik heb iets heel raars meegemaakt en ik voel mij geroepen om er melding van te maken. Ik ben zeven maanden in gesprek geweest met een vrouw, zeven maanden!!! Ze viel ineens door de mand door te zeggen dat ze mij wat beter wou leren kennen. Toen ik daarop in haakte kreeg ik een lulverhaal, zo'n lulverhaal die mij liet inzien dat ik zeven maanden in de maling wordt genomen. Ik vroeg of ze dan kon bewijzen dat ze echt was, dat kon door mij te mailen of een foto te maken met een A4'tje met mijn naam erop. Dat wou ze niet doen, beide niet. Maar die foto vond ik wel heel erg vreemd want ze had mij al in die tijd een foto of tien verstuurd en ook vaak naakt. Ineens wordt het allemaal geweigerd en dat na zeven maanden. Ik heb haar in april voorgesteld om op een andere manier contact op te nemen maar heb nooit meer wat van haar gehoord. Dan kan ik er vanuit gaan dat ik al die tijd met een operator heb zitten chatten. Ik voel me verkracht :(