logo Lekkerkutje.nl

Lekkerkutje.nl

Niet tevreden over Lekkerkutje.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen worden vrijwel allemaal gemaakt door deze site zelf Not Safe!
  • Veel betalen door credits kopen en kosten bij ieder privé bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Alle berichten worden beantwoord door robots of operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Lekkerkutje is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. lekkerkutje berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts lekkerkutje.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor lekkerkutje zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Lekkerkutje review

Lekkerkutje is een fictieve dating website met door hun zelf gecreëerde fake profielen. Daarbij worden alle berichtjes verstuurd en beantwoord door chatoperators die over het algemeen een commissie krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je direct na je aanmelding overrompelt met vele berichtjes van deze gemodereerde profielen, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om goed uitziende dames. Niettemin proberen deze profielen je allemaal de indruk te geven heel veel interesse in je te hebben en graag een date te willen regelen. Zodra je op een van die berichten wil ingaan moet je hiervoor per chatbericht geld. Om te kunnen reageren moet je een credit bundel aanschaffen waarmee je op z'n minst voor 10 euro een creditbundel moet betalen. De kosten lopen op tot over de 200 euro per creditpakket, en hoe hoger je neemt hoe minder je hoeft te betalen. Vervolgens is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om echte dates te regelen, al zeggen ze bijna altijd dat ze het juist wel willen.

Ingeschreven op lekkerkutje.nl?

Dus ben je een van de leden van lekkerkutje, dan raden wij je aan om je hier ook gewoon weer af te melden en om het beter is te gaan proberen bij de betrouwbaardere alternatieven voor seksdating zonder gemodereerde gebruikers. Uiteraard hebben onze experts alvast een rangschikking gemaakt met de beste alternatieven voor lekkerkutje.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief 100% gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor spannende afspraakjes met echte profielen. Deze aanbieders maken tevens ook geen gebruik van chatoperators die je proberen om veel geld te laten betalen. Zodoende kun je erachter komen welke datingsites het beste alternatief is voor wat je zoekt.

lekkerkutje profiel verwijderen


Je lekkerkutje account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Voor de eerste stap log je in op je account.
  2. Klik rechtsbovenin op de link "Help".
  3. wat omlaag komt vind je "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (directe link "lekkerkutje.nl/delete_account").

  4. Druk vervolgens op het kopje "Verwijder mijn profiel".
  5. Als laatste krijg je de tekst "weet je het zeker", druk op de "JA" knop en jouw account wordt permanent verwijderd.

Let op: Je lekkerkutje eventuele tegoed komen direct te vervallen na deze aktie!