logo Jouneuken.nl

Jouneuken.nl

Niet tevreden over Jouneuken.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen zijn vrijwel allemaal gemaakt door deze website zelf Not Safe!
  • Veel betalen door muntensysteem dus kosten per privé bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • De berichten worden zowel verstuurd als beantwoord door robots of operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Jouneuken is een fake casual dating site die gebruik maken van zelf gemaakte fictieve profielen. Ook worden berichten beantwoord door betaalde chat operators. Kom er achter wat onze experts onderzochten op jouneuken.nl en waarom deze erotische datingsite afgeraden wordt door SafeDate. Ontdek wat de betere alternatieven zijn voor jouneuken, met echte profielen en zonder ingehuurde chatoperators

Jouneuken review

Jouneuken is een neppe casual datingsite met voornamelijk door hunzelf ontwikkelde fake profielen. Daarnaast worden de conversaties verstuurd en beantwoord door betaalde chat operators die gewoonlijk een commissie krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Meestal word je direct na je registratie overladen met veel berichtjes van deze fake profielen, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om aantrekkelijke meiden. Niettemin proberen dit soort bedrijven je allemaal het gevoel te geven heel veel interesse in je te hebben en echt een date te willen regelen. Wanneer je op een chatberichten wil antwoorden moet je daarvoor per chatbericht geld. Om te kunnen reageren moet je een bundel kopen waarmee je minimaal tien euro een creditbundel moet inkopen. Deze bedragen lopen op tot over de 250 euro per transactie, en hoe meer je betaald des te minder je per verstuurd bericht betaald. Desondanks is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om fysieke dates te krijgen, al doen ze vaak overkomen dat ze dit maar al te graag willen.

Ingeschreven op Jouneuken.nl?

Toevallig lid van jouneuken? Wij adviseren je om je ook account op te zeggen en het gewoon is te proberen bij de betrouwbaardere alternatieven voor seks dating zonder nep gebruikers. Daarnaast hebben onze datingsite deskundigen alvast een lijst gemaakt van de beste alternatieven voor jouneuken.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief vrijblijvend gratis uittesten om kennis te maken met deze beste alternatieven voor spannende afspraakjes met echte dames. Deze partijen maken tevens ook nooit gebruik van chatoperators die je proberen om veel geld te laten betalen. Hierdoor kun je erachter komen welke van deze datingsites het beste past bij wat je zoekt.

jouneuken account verwijderen

Om jouw lidmaatschap op jouneuken te verwijderen kun je het volgende doen:

  1. Om te beginnen moet je inloggen op je jouneuken-account.
  2. Als tweede druk je op de button "Help".
  3. Scroll naar beneden om op de link "Lidmaatschap stoppen" te drukken. (directe link "jouneuken.nl/uitschrijven").
  4. Als laatst krijg je de bevestigings-email om je profiel voor goed te verwijderen. Na het drukken op de bevestigingslink is je profiel geheel verwijderd.

Let op: Je jouneuken eventuele credits en chat berichten ben je wel kwijt na het verwijderen van je profiel!