logo Discreetopzoek.nl

Discreetopzoek.nl

Niet tevreden over Discreetopzoek.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts zijn vrijwel allemaal gegenereerd door de site zelf Not Safe!
  • Een grote vergoeding betalen voor ieder verstuurd of ontvangen bericht Not Safe!
  • Berichten worden verstuurd en beantwoord door ingehuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Discreetopzoek is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. discreetopzoek berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts discreetopzoek.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor discreetopzoek zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Discreetopzoek review

Discreetopzoek is een neppe datingwebsite met door hun zelf gemodereerde fake profielen. Daarbij worden de reacties verstuurd en beantwoord door chatters die gewoonlijk een commissie krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Gewoonlijk word je binnen de kortste keren na je inschrijving overrompelt met tientallen reacties van deze neppe leden, waarbij het meestal gaat om mooie meiden. Daarnaast proberen deze profielen je allemaal het gevoel te geven veel belangstelling in je te hebben en echt een afspraakje te willen regelen. Wanneer je op een van die berichtjes wil reageren moet je hiervoor per bericht €1,- euro betalen. Om te kunnen reageren moet je een bundel vooruitbetalen waardoor je op z'n minst voor 10 euro een bundel moet betalen. Deze bedragen lopen op tot en met de €200,- per transactie, en hoe meer je betaald hoe minder je per verstuurd bericht betaald. Echter is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om fysieke dates te krijgen, al doen ze meestal overkomen dat ze dat juist graag willen.

Ingeschreven op discreetopzoek.nl?

Dus ben je een van de gebruikers van discreetopzoek, dan adviseren wij je om je hier ook weer af te melden en om het beter te gaan proberen bij de betere website voor erotische dating zonder nep leden. Tevens hebben experts alvast een rangschikking gemaakt van de beste alternatieven voor discreetopzoek.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief gratis uittesten om kennis te maken met deze beste opties voor sexdates met echte profielen. Deze partijen maken derhalve ook nooit gebruik van chatoperators om te proberen je een creditpakket te laten betalen. Hierdoor kun je dus zelf erachter komen welke casual dating websites het meest overeen komt met waar je naar opzoek bent.

discreetopzoek uitschrijven

Je discreetopzoek account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Om te beginnen log je daar in op de website.
  2. Vervolgens ga je naar "Mijn account". (directe link "discreetopzoek.nl/mijnaccount").
  3. Ga naar beneden tot onderaan de pagina en druk op de button "account definitief verwijderen".
  4. Klik als laatst op de button "OK" om jouw account compleet te verwijderen.

Let op: Je discreetopzoek eventuele credits ben je wel kwijt na het verwijderen van je profiel!