Screenshot van Neukoproepen.nl

Neukoproepen.nl

Laatst bijgewerkt op 20 juli 2021
Bezoek website
  • Profielen en foto's worden vrijwel allemaal bijgehouden door website zelf Not Safe!
  • Gebruikt een credits kopen dus kosten per bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Berichten worden beantwoord door een chatcentrale Not Safe!

Neukoproepen is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. neukoproepen berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts neukoproepen.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor neukoproepen zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Neukoproepen review

Neukoproepen is een neppe datingwebsite met door hun zelf gecreëerde fictieve profielen. Tevens worden de berichten verstuurd en beantwoord door chatoperators die over het algemeen een commissie krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Meestal word je kort na je registratie overspoeld met overdreven veel chatberichten van deze fictieve gebruikers, waarbij het vrijwel altijd gaat om goed uitziende dames. Daarnaast proberen de chatoperators je allemaal het idee te geven veel interesse in je te hebben en snel een date te willen regelen. Zodra je op een berichten wil ingaan moet je hiervoor per chatbericht €1,- euro betalen. Voordat je kunt reageren moet je een credit bundel inkopen waardoor je minstens 10 euro een creditpakket moet nemen. De kosten lopen op tot over de 200 euro per creditbundel, en hoe grotere bundel je aanschaft hoe minder je per bericht betaald. Daarna is het niet mogelijk om echte afspraakjes te scoren, al zeggen ze meestal dat ze het wel willen.

Ingeschreven op neukoproepen.nl?

Dus ben je een van de profielen op neukoproepen, dan raden wij je aan om je hier ook meteen weer af te melden en om het gewoon te proberen bij de betere alternatieven voor seksdating zonder fake profielen. Uiteraard hebben de datingsite experts alvast een rangschikking gemaakt van de beste alternatieven voor neukoproepen.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief kosteloos uitproberen om kennis te maken met deze beste alternatieven voor sex dating met echte vrouwen. Deze partijen maken tevens ook nooit gebruik van chatoperators die je proberen om credits te laten kopen. Hierdoor kun je er zelf achter komen welke van deze casual dating websites het beste alternatief is voor waar je naar opzoek bent.

neukoproepen account verwijderen

Je neukoproepen account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Als eerste stap log je in op de website.
  2. Als tweede ga je naar "Wijzig account". (directe link "neukoproepen.nl/account").
  3. Scroll naar beneden tot onderaan de pagina en klik op het kopje "account definitief verwijderen".
  4. Klik als laatst op de knop "OK" om jouw profiel compleet te verwijderen.

Let op: Je neukoproepen eventuele contact punten ben je wel kwijt na het deactiveren van je account!