logo Geilehoeren.net

Geilehoeren.net

Niet tevreden over Geilehoeren.net? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen worden bijna alleen geproduceerd door beheerders zelf Not Safe!
  • Gebruikt een creditsysteem dus kosten per bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Alle berichten worden zowel verstuurd als beantwoord door inghuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 juli 2021

Geilehoeren is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. geilehoeren berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts geilehoeren.net afraden en zie wat de betere alternatieven voor geilehoeren zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Geilehoeren review

Geilehoeren is een fictieve datingwebsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profielen. Daarnaast worden alle chats verstuurd en beantwoord door chat operators die gewoonlijk betaald krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Gewoonlijk word je rap na je aanmelding overladen met tientallen berichtjes van deze fake profielen, waarbij het vrijwel altijd gaat om meiden. Bovendien proberen dit soort bedrijven je allemaal het idee te geven heel veel interesse in je te hebben en snel een ontmoeting te willen plannen. Wanneer je op een berichtjes wil ingaan moet je daarvoor per bericht een bedrag betalen. Daarvoor moet je een creditpakket aanschaffen waardoor je minstens 10 euro een bundel moet inkopen. Deze prijzen lopen op tot 200 euro per transactie, en hoe meer je betaald hoe minder je per credit betaald. Echter is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om echte ontmoetingen te krijgen, al wekken ze vaak genoeg de indruk dat ze het wel graag willen.

Ingeschreven op geilehoeren.net?

Dus ben je aangemeld op geilehoeren, dan adviseren wij je om je hier ook per direct weer af te melden en om het beter is te proberen bij de betrouwbaardere opties voor seksdating zonder fictieve gebruikers. Tevens hebben experts alvast een selectie gemaakt van de beste alternatieven voor geilehoeren.net. Bovendien kun je zelf elk alternatief helemaal gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor sexdates met echte dames. Deze aanbieders maken tevens ook geen gebruik van chat operators die je proberen om een creditbundel te laten kopen. Op deze manier kun je er dus erachter komen welke van deze casual dating sites het beste alternatief is voor waar je naar opzoek bent.

geilehoeren profiel verwijderen

Je geilehoeren account verwijderen doe je als volgt:

  1. Als eerste log je daar in op de website.
  2. Als tweede ga je naar "Mijn account". (directe link "geilehoeren.net/mijnaccount").
  3. Ga naar beneden tot onderaan de pagina en druk op de knop "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op de "OK" button om jouw account definitief te verwijderen.

Let op: Je geilehoeren eventuele tegoed raak je wel na het deactiveren van je account!