logo Gratis-sexadressen.nl

Gratis-sexadressen.nl

Niet tevreden over Gratis-sexadressen.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen zijn voornamelijk aangemaakt door beheerders van de site zelf Not Safe!
  • Veel betalen door credits dus kosten bij elk berichtje wat je verstuurd Not Safe!
  • Vrijwel alle zowel verstuurd als beantwoord door robots of operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Gratis-sexadressen is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. gratis-sexadressen berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts gratis-sexadressen.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor gratis-sexadressen zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Gratis-sexadressen review

Gratis-sexadressen is een fake dating site met door hun zelf gemodereerde fictieve profielen. Tevens worden de berichten verstuurd en beantwoord door berichten centrales die gewoonlijk een vergoeding krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Vaak word je kort na je registratie overladen met veel berichten van deze fake gebruikers, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om vrouwen. Bovendien proberen de chatoperators je allemaal het idee te geven veel belangstelling in je te hebben en echt een afspraakje te willen regelen. Zodra je op een chatberichten wil antwoorden moet je daarvoor per chatbericht meer dan één euro betalen. Daarvoor moet je een credit bundel aanschaffen waardoor je minimaal 10 euro een creditpakket moet betalen. Deze bedragen lopen op tot de twee honderd euro per creditpakket, en hoe grotere bundel je aanschaft hoe minder je per bericht moet betalen. Desondanks is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om echte dates te scoren, al beweren ze veelal dat ze dat juist wel willen.

Ingeschreven op gratis-sexadressen.nl?

Dus ben je een van de gebruikers van gratis-sexadressen, dan raden wij je aan om je hier ook gewoon weer af te melden en om het gewoon te proberen bij de betere aanbieders voor seksdating zonder fictieve leden. Tevens hebben onze datingsite deskundigen alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor gratis-sexadressen.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor sexdates met echte gebruikers. Deze aanbieders maken tevens ook geen gebruik van chat operators die je proberen om een creditbundel te laten kopen. Op deze manier kun je er dus erachter komen welke van deze casual dating websites het beste past bij wat je zoekt.

gratis-sexadressen uitschrijven

Je gratis-sexadressen account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Om te beginnen log je daar in op je account.
  2. Daarna ga je naar "Mijn account". (of surf naar "gratis-sexadressen.nl/mijnaccount").
  3. Ga naar beneden tot onderaan de pagina en klik op de button "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op de "OK" knop om jouw account permanent te verwijderen.

Let op: Je gratis-sexadressen eventuele contact punten komen direct te vervallen na het verwijderen van je profiel!