logo Baresex.nl

Baresex.nl

Niet tevreden over Baresex.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's worden bijna alleen gegenereerd door deze site zelf Not Safe!
  • Wel credits dus kosten bij elk privé bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Alle berichten worden zowel verstuurd als beantwoord door robots of operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Baresex is een sex dating site met neppe profielen. De berichtjes worden tevens beantwoord door eigen chatters. Kom er achter wat onze experts over baresex.nl zeggen en waarom deze datingwebsite afgeraden wordt door experts. Kom erachter wat de beste seks datingsite zijn met echte profielen en zonder fictieve berichten van chatoperators

baresex review

baresex is een datingsite met voornamelijk fake profielen die zij zelf hebben aangebracht. De reacties worden bijna allemaal beantwoord en verstuurd door ingehuurde berichten centrales die daarvoor betaald krijgen. Deze berichten centrales weten precies hoe ze jou kunnen aansporen om op hen te reageren, want wanneer je op zo een chatbericht wilt ingaan moet je hiervoor €1,90 betalen per verstuurd bericht. Vervolgens moet je vaak ook eerst een hele bundel betalen van minimaal ruim 17 euro tot wel €219,50 per aankoop. Hoe prijziger de creditbundel des te lager de kosten per chatbericht. Des al niet te min betaal je met het grootste creditpakket als nog gewoon €1,10 per bericht dat je verstuurd. Bij een creditbundel betaal je maar liefst een euro vijfenzeventig per bericht. Echter is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om fysieke afspraakjes te krijgen met de profielen op deze datingwebsite al laten ze veelal overkomen dat dit gewoon kan.

Ingeschreven op Baresex.nl?

Toevallig aangemeld op baresex? Ons advies is om je ook profiel te verwijderen en het op je gemak te proberen bij de betere alternatieven voor casual dating zonder fictieve leden. Tevens hebben onze datingsite deskundigen alvast een selectie gemaakt van de beste alternatieven voor baresex.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief kosteloos uitproberen om kennis te maken met deze beste datingsite voor spannende afspraakjes met echte profielen. Deze partijen maken derhalve ook geen gebruik van chat operators om te proberen je veel geld te laten betalen. Zodoende kun je er dus erachter komen welke erotische datingwebsites het beste aansluit bij wat je zoekt.

baresex profiel verwijderen

Meestal maken sites als baresex.nl het de leden zo moeilijk als mogelijk om je profiel te verwijderen. Gelukkig wisten de datingexperts de makkelijkste manier te vinden om je hier uit te schrijven. Om je baresex account op te zeggen moet je de stappen hieronder volgen:

  1. Als eerste moet je zijn ingelogd op de website.
  2. Vervolgens surf je naar: "http://baresex.nl/user/area/deactivate".
  3. Vul je e-mail-adres in waarmee je bent aangemeld.
  4. Druk op de button "Permanent Verwijderen" om je lidmaatschap definitief te beëindigen

Let op: Je baresex eventuele resterende credits en berichten geschiedenis raak je wel kwijt na het verwijderen van je account!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
1 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Robbe (21 jaar) 30 mei 2019
Ik raad Baresex.nl niet aan Als je men verteld dat afspreken mogelijk is na een paar

Als je men verteld dat afspreken mogelijk is na een paar pakketten geloof ik dat, niet omdat ik goed gelovig ben maar omdat ik niet verwacht dat je eerste woorden leugens zijn! liegend kut wijf!

auteur van de beoordeling
Tom (78 jaar) 17 mei 2019
Ik raad Baresex.nl niet aan Ik was misleid door niet te voorwaarde te lezen omdat ze

Ik was misleid door niet te voorwaarde te lezen omdat ze zich daar niet aan zouden houden maar dat doen ze wel afspreken gebeurt hier niet!

auteur van de beoordeling
Coos (74 jaar) 08 mei 2019
Ik raad Baresex.nl niet aan Zonder de algemene voorwaarden te lezen ben ik met bare

Zonder de algemene voorwaarden te lezen ben ik met bare sex in zee gegaan. Achteraf heb ik heel veel spijt omdat het daten dus niet mogelijk is. Wel vertelde ze te willen en echt te zijn, vaak gehoord, je vertrouwd me toch wel. Voor iets wat nep is vind ik de kosten ook wel erg hoog, ik heb 1,24 betaald per bericht.

auteur van de beoordeling
Zoran (48 jaar) 25 Apr 2019
Ik raad Baresex.nl niet aan Lees de algemene voorwaarde maar, wat wil je nog meer weten

Lees de algemene voorwaarde maar, wat wil je nog meer weten?