logo Gratis-neuken.com

Gratis-neuken.com

Niet tevreden over Gratis-neuken.com? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen worden vrijwel allemaal gegenereerd door beheerders zelf Not Safe!
  • Credits betalen per verstuurd of ontvangen bericht Not Safe!
  • De berichten worden zowel verstuurd als beantwoord door robots of operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Gratis-neuken-com is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. gratis-neuken-com berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts gratis-neuken.com afraden en zie wat de betere alternatieven voor gratis-neuken-com zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Gratis-neuken-com review

Gratis-neuken-com is een fictieve dating site met door hun zelf toegevoegde fictieve profielen. Tevens worden alle berichtjes verstuurd en beantwoord door chatoperators die over het algemeen betaald krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Waarschijnlijk word je rap na je registratie overladen met tientallen berichtjes van deze fake gebruikers, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om knappe meiden. Niettemin proberen dit soort bedrijven je allemaal de indruk te geven erg veel belangstelling in je te hebben en graag een date te willen regelen. Zodra je op een van die chatberichten wil antwoorden moet je daarvoor per bericht een bedrag betalen. Daarvoor moet je een credit bundel aanschaffen waardoor je op z'n minst 10 euro een creditpakket moet kopen. Deze bedragen lopen op tot en met de €200,- per transactie, en hoe meer je betaald des te minder je hoeft te betalen. Daarna is het bij al deze profielen niet mogelijk om fysieke afspraakjes te krijgen, al laten ze meestal overkomen dat ze dit juist wel willen.

Ingeschreven op gratis-neuken.com?

Dus ben je aangemeld op gratis-neuken-com, dan raden wij je aan om je hier ook meteen weer af te melden en om het beter is te gaan proberen bij de betere aanbieders voor casual dating zonder fake profielen. Daarnaast hebben de datingsite experts alvast een selectie gemaakt van de beste alternatieven voor gratis-neuken.com. Bovendien mag je zelf ieder alternatief 100% gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste opties voor spannende dates met echte gebruikers. Deze aanbieders maken derhalve ook nooit gebruik van betaalde chatters om te proberen je uit te lokken om te betalen. Kortom zo kun je er zelf achter komen welke van deze erotische datingwebsites het meest overeen komt met waar je naar opzoek bent.

gratis-neuken-com profiel verwijderen

Je gratis-neuken-com account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Als eerste stap log je in op de website.
  2. Vervolgens ga je naar "Wijzig account". (directe link "gratis-neuken.com/account").
  3. Scroll naar beneden tot onderaan de pagina en druk op het kopje "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op de knop "OK" om jouw account meteen te laten verwijderen.

Let op: Je gratis-neuken-com eventuele tegoed ben je wel kwijt na het verwijderen van je account!