logo 123ikwilsex.nl

123ikwilsex.nl

Niet tevreden over 123ikwilsex.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen zijn bijna alleen geproduceerd door beheerders van de site zelf Not Safe!
  • Gebruikt een creditsysteem en kosten bij elk privé bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Berichten worden verstuurd door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

123ikwilsex is een nep casual datingsite die gebruik maken van zelf aangemaakte fictieve profielen. Ook worden de berichten beantwoord door ingehuurde chatoperators. Zie wat onze experts over 123ikwilsex.nl zeggen en waarom deze sexdating site afgeraden wordt door ons. Zie wat betere alternatieven zijn voor 123ikwilsex, met echte profielen en zonder betaalde berichten centrales

123ikwilsex review

123ikwilsex is een fictieve dating website met voornamelijk door hunzelf ontwikkelde neppe profielen. Daarnaast worden conversaties verstuurd en beantwoord door eigen chatoperators die vaak een vergoeding krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Gewoonlijk word je kort na je inschrijving overladen met soms honderden chatberichten van deze fake leden, waarbij het vrijwel altijd gaat om goed uitziende dames. Daarnaast proberen ze je allemaal het gevoel te geven erg veel interesse in je te hebben en echt een date te willen regelen. Wanneer je op zo'n berichten wil reageren moet je daarvoor per chatbericht betalen. Voordat je kunt reageren moet je een bundel vooruitbetalen waardoor je ten minste voor tien euro een creditpakket moet kopen. Deze prijzen lopen op tot de tweehonderdvijftig euro per transactie, en hoe grotere bundel je in één keer koopt des te minder je per berichtje betaald. Uiteindelijk is het niet mogelijk om echte afspraakjes te scoren, al laten ze vaak overkomen dat ze dat heel graag willen.

Ingeschreven op 123ikwilsex.nl?

Toevallig een van de leden van 123ikwilsex? Wij raden je aan om je daar ook gewoon profiel te verwijderen en het op je gemak te proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor erotische dating zonder nep gebruikers. Daarnaast hebben onze datingsite deskundigen alvast een selectie gemaakt met de beste alternatieven voor 123ikwilsex.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief vrijblijvend gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste alternatieven voor spannende afspraakjes met echte gebruikers. Deze datingsites maken derhalve ook geen gebruik van betaalde chatters om te proberen je geld af te troggelen. Kortom zo kun je er dus erachter komen welke van deze datingwebsites het beste past bij wat je zoekt.

123ikwilsex uitschrijven

Om je inschrijving op 123ikwilsex te verwijderen ga je als volgt te werk:

  1. Om te beginnen moet je inloggen op de site .
  2. Daarna druk je op de button "Help".
  3. Ga naar beneden om op de link "Lidmaatschap stoppen" te drukken. (directe link "123ikwilsex.nl/uitschrijven").
  4. Hierna krijg je de bevestigingsmail om je inschrijving permanent te verwijderen. Na het drukken op de link is jouw account direct verwijderd.

Let op: Je 123ikwilsex eventuele credits en chat berichten vervallen direct na deze aktie!