logo Gratis-pijpen.nl

Gratis-pijpen.nl

Niet tevreden over Gratis-pijpen.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts worden bijna alleen bijgehouden door de beheerders zelf Not Safe!
  • Hoge kosten betalen bij elk verstuurd bericht Not Safe!
  • De berichten worden beantwoord door inghuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Gratis-pijpen is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. gratis-pijpen berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts gratis-pijpen.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor gratis-pijpen zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Gratis-pijpen review

Gratis-pijpen is een fictieve dating website met door hun zelf gemaakte fake profielen. Tevens worden alle berichten verstuurd en beantwoord door chatoperators die vaak een vergoeding krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je direct na je aanmelding overrompelt met tig tallen reacties van deze fake leden, waarbij het vrijwel altijd gaat om knappe dames. Bovendien proberen ze je allemaal het idee te geven veel interesse in je te hebben en echt een ontmoeting te willen regelen. Wanneer je op een van deze chatberichten wil ingaan moet je daarvoor per chatbericht betalen. Om te kunnen reageren moet je een creditpakket aanschaffen waarmee je minimaal voor tien euro een bundel moet kopen. Deze creditbundels lopen op tot en met de €200,- per creditbundel, en hoe grotere bundel je in één keer koopt hoe minder je per berichtje betaald. Desondanks is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om fysieke afspraakjes te regelen, al beweren ze meestal dat ze dat maar al te graag willen.

Ingeschreven op gratis-pijpen.nl?

Dus ben je een van de leden van gratis-pijpen, dan raden wij je aan om je hier ook weer uit te schrijven en het gewoon is te gaan proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor seksdating zonder gemodereerde profielen. Daarnaast hebben de datingsite experts alvast een selectie gemaakt met de beste alternatieven voor gratis-pijpen.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief helemaal gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sexdating met echte vrouwen. Deze aanbieders maken derhalve ook nooit gebruik van betaalde chatters om te proberen je een creditpakket te laten aanschaffen. Hierdoor kun je er zelf achter komen welke van deze erotische datingsites het beste aansluit bij wat je zoekt.

gratis-pijpen account verwijderen


Je gratis-pijpen account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Als eerste stap log je in op je account.
  2. Klik in de rechter bovenhoek op de link "Help".
  3. Onderin het menu wat omlaag komt zie je staan "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (directe link "gratis-pijpen.nl/delete_account").

  4. Klik daarna op de knop "Verwijder mijn profiel".
  5. Als laatste krijg je de vraag "weet je het zeker", druk op de "JA" button en jouw profiel wordt compleet verwijderd.

Let op: Je gratis-pijpen eventuele tegoed raak je wel hierna!