logo 123sexforfree.nl

123sexforfree.nl

Niet tevreden over 123sexforfree.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's worden voornamelijk geplaatst door de beheerders zelf Not Safe!
  • Veel betalen per verstuurd of ontvangen bericht Not Safe!
  • De berichten worden verstuurd en beantwoord door operators en bots Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

123sexforfree is een fake datingsite die gebruik maken van door hunzelf gemaakte neppe profielen. Ook worden de berichtjes beantwoord door eigen chatoperators. Kom er achter wat experts onderzochten op 123sexforfree.nl en waarom deze sexdating site afgeraden wordt door ons. Zie wat de betere alternatieven zijn voor 123sexforfree, met echte profielen en zonder ingehuurde chatoperators

123sexforfree review

123sexforfree is een fictieve seks dating site die gebruik maken van door hunzelf gemodereerde fictieve profielen. Daarbij worden conversaties verstuurd en beantwoord door eigen chatoperators die gewoonlijk een commissie krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Gewoonlijk word je meteen na je inschrijving overladen met tientallen berichtjes van deze fictieve gebruikers, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om mooie meiden. Daarnaast proberen de chatters achter de profielen je allemaal de indruk te geven erg veel belangstelling in je te hebben en echt een ontmoeting te willen hebben. Wanneer je op een van die berichtjes wil reageren moet je hiervoor per chatbericht meer dan één euro betalen. Om te kunnen reageren moet je een credit bundel aanschaffen waarmee je minstens voor tien euro credits moet aanschaffen. Deze creditpakketten lopen op tot 250 euro per creditbundel, en hoe grotere bundel je neemt hoe minder je per bericht moet betalen. Desondanks is het nooit mogelijk om echte ontmoetingen te regelen, al zeggen ze meestal dat ze het wel graag willen.

Ingeschreven op 123sexforfree.nl?

Toevallig lid van 123sexforfree? Ons advies is om je ook af te melden en het eens te proberen bij de betrouwbaardere alternatieven voor erotische dating zonder nep gebruikers. Uiteraard hebben de datingsite experts alvast een lijst gemaakt van de beste alternatieven voor 123sexforfree.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief vrijblijvend gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor sex dates met echte dames. Deze datingsites maken tevens ook geen gebruik van chat operators die je proberen om veel geld te laten betalen. Hierdoor kun je erachter komen welke van deze casual dating websites de beste keuze is voor wat je zoekt.

123sexforfree profiel verwijderen

Om je profiel op 123sexforfree te verwijderen ga je als volgt te werk:

  1. Als eerste moet je inloggen op je account.
  2. Daarna ga je naar "Help".
  3. Ga helemaal een beetje naar beneden om op de link "Lidmaatschap stoppen" te klikken. (of ga direct naar "123sexforfree.nl/uitschrijven").
  4. Hierna sturen ze je de bevestigingsmail om je inschrijving permanent te verwijderen. Na het klikken op de link wordt je account voor goed verwijderd.

Let op: Je 123sexforfree eventuele credits en berichten geschiedenis verlies je wel direct na het verwijderen van je account!