logo Gratissexadvertentie.nl

Gratissexadvertentie.nl

Niet tevreden over Gratissexadvertentie.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts zijn voornamelijk geplaatst door website zelf Not Safe!
  • Dure credits betalen per verstuurd of ontvangen berichtje Not Safe!
  • Alle berichten worden verstuurd door chatoperators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Gratissexadvertentie is een datingsite met neppe profielen. De berichtjes worden beantwoord door eigen berichten centrales. Lees wat experts van gratissexadvertentie.nl vinden en waarom deze datingwebsite afgeraden wordt door experts. Kom erachter wat de betere casual dating site zijn met goed gecontroleerde profielen en zonder neppe berichten van chatoperators

gratissexadvertentie review

gratissexadvertentie is een casual datingwebsite dat gebruik maakt van nep profielen die door deze site zelf worden aangebracht. De chatberichten die je binnen krijgt worden voornamelijk beantwoord en verstuurd door eigen chatters die daarvoor betaald krijgen. Deze chatoperators weten precies hoe ze jou kunnen misleiden om op hen te reageren, want zodra je op zo een chatbericht wilt antwoorden moet je daarvoor betalen per bericht dat je verstuurd. Vervolgens moet je dan ook gelijk een heel creditpakket aankopen van op z'n minst zeventien euro en vijftig cent tot ruim over de 200 euro . Hoe prijziger het aankoop bedrag des te lager de prijs per bericht. Desondanks betaal je bij de duurste credit-pakket als nog wel tenminste €1,10 per verstuurd bericht. Bij de goedkoopste creditbundel rekenen ze € 1,75 per verstuurd bericht. Vervolgens is het onmogelijk om echte afspraakjes te regelen via deze datingsite al zeggen ze meestal dat het juist wel kan.

Ingeschreven op Gratissexadvertentie.nl?

Dus ben je een gebruiker van gratissexadvertentie, dan raden wij je aan om je hier ook meteen weer af te melden en om het beter te proberen bij de betrouwbaardere alternatieven voor seksdating met echte profielen. Bovendien hebben onze experts alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor gratissexadvertentie.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste datingsite voor spannende afspraakjes met echte gebruikers. Deze datingsites maken derhalve ook nooit gebruik van chat operators om te proberen je aan het lijntje te houden. Kortom zo kun je er dus erachter komen welke datingwebsites het beste aansluit bij wat je zoekt.

gratissexadvertentie account verwijderen

Meestal maken dit soort seks dating sites het hun leden bijna onmogelijk om je account te verwijderen. Daarentegen wisten onze datingexperts de snelste weg te vinden om je profiel te verwijderen. Je gratissexadvertentie account verwijderen gaat als volgt:

  1. Om te beginnen moet je zijn ingelogd op je account daar.
  2. Als tweede ga je direct naar: "http://gratissexadvertentie.nl/user/area/deactivate".
  3. Vul je e-mail-adres in waarmee je je hebt aangemeld.
  4. Druk op de knop "Permanent Verwijderen" om je profiel te verwijderen

Let op: Je gratissexadvertentie eventuele tegoed en chat berichten raak je wel kwijt na deze aktie!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
1 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Pim (34 jaar) 03 Jun 2019
Ik raad Gratissexadvertentie.nl niet aan Als ik zo een credit systeem zie weet ik gelijk al dat er

Als ik zo een credit systeem zie weet ik gelijk al dat er iets niet klopt, me gevoel zat er niet naast, lees veel negatieve reviews en weet dat ik nu goed gehandeld heb.

auteur van de beoordeling
Luka (24 jaar) 17 mei 2019
Ik raad Gratissexadvertentie.nl niet aan Ik denk dat ik ook maar zo een website ga beginnen want

Ik denk dat ik ook maar zo een website ga beginnen want volgens mij zitten er alleen maar mannen op de chatbox!

auteur van de beoordeling
Jens (52 jaar) 13 mei 2019
Ik raad Gratissexadvertentie.nl niet aan De advertenties zijn gratis maar derest kost je allemaal

De advertenties zijn gratis maar derest kost je allemaal centen en een hoop ook dit was een duur grapje waar ik niks voor heb terug gekregen.

auteur van de beoordeling
Siemen (59 jaar) 29 Apr 2019
Ik raad Gratissexadvertentie.nl niet aan Alweer zo'n betaalsysteem wat uit is op zoveel

Alweer zo'n betaalsysteem wat uit is op zoveel mogelijk berichten versturen zodat wij weer terugsturen. Een afspraakje is echt niet mogelijk terwijl veel sexadvertenties anders zeggen. Heel verwarrend allemaal.

auteur van de beoordeling
Robert (22 jaar) 17 Jul 2018
Ik raad Gratissexadvertentie.nl niet aan Ik ga hier niet overstag want ik heb mijn

Ik ga hier niet overstag want ik heb mijn vermoeden. Dit zit niet snot, ten eerste zijn het geen gratis sexadvertenties. Ten tweede moet je betalen voor berichten te versturen. Wat is er dan gratis aan de zogenaamde advertentie. Niks, dit is gewoon pure misleiding! Dit soort sites zijn heel erg fake, al dat soort profielen die daar staan zijn neppe profielen.