logo Gay4gay.nl

Gay4gay.nl

Niet tevreden over Gay4gay.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen zijn voornamelijk gegenereerd door beheerders van de site zelf Not Safe!
  • Wel credits kopen dus kosten bij elk privé bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Berichten worden zowel verstuurd als beantwoord door een chatcentrale Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Gay4gay is een fictieve erotische dating site dat gebruik maakt van zelf ontwikkelde neppe profielen. De berichtjes worden beantwoord door eigen chatters. Zie wat de experts over gay4gay.nl zeggen en waarom deze casual dating website afgeraden wordt door ons. Ontdek wat betere alternatieven zijn voor gay4gay, met eerlijke profielen en zonder betaalde chatters

Gay4gay review

Gay4gay is een neppe casual datingwebsite die gebruik maken van gemodereerde fictieve profielen. Tevens worden conversaties verstuurd en beantwoord door betaalde chatoperators die gewoonlijk een vast bedrag krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je binnen de kortste keren na je aanmelding overladen met soms honderden chatberichten van deze gemodereerde gebruikers, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om goed uitziende dames. Daarnaast proberen de chatters achter de profielen je allemaal het gevoel te geven erg veel belangstelling in je te hebben en snel een date te willen regelen. Wanneer je op een berichtjes wil antwoorden moet je daarvoor per chatbericht vele euro's betalen. Voordat je kunt reageren moet je credits aanschaffen waarmee je ten minste voor 10 euro een bundel moet betalen. Deze bundels lopen op tot de tweehonderdvijftig euro per creditpakket, en hoe hoger je in één keer koopt hoe minder je per bericht betaald. Daarna is het bij al deze profielen nooit mogelijk om fysieke afspraakjes te regelen, al zeggen ze meestal dat ze dit maar al te graag willen.

Ingeschreven op Gay4gay.nl?

Toevallig ingeschreven op gay4gay? Wij raden je aan om je daar ook per direct af te melden en om het beter te proberen bij de betrouwbaardere alternatieven voor sex dating zonder nep gebruikers. Daarnaast hebben de datingsite experts alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor gay4gay.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief kosteloos uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste opties voor spannende dates met echte dames. Deze partijen maken derhalve ook nooit gebruik van betaalde chatters om te proberen je geld af te troggelen. Zodoende kun je erachter komen welke van deze erotische datingwebsites het meest overeen komt met waar je naar opzoek bent.

gay4gay profiel verwijderen

Om je profiel op gay4gay te verwijderen moet je de volgende stappen volgen:

  1. Om te beginnen moet je inloggen op je account.
  2. Als tweede klik je op "Help".
  3. Scroll wat naar beneden om op de link "Lidmaatschap stoppen" te drukken. (of ga direct naar "gay4gay.nl/uitschrijven").
  4. Hierna krijg je de bevestigings-email om je inschrijving meteen te verwijderen. Na het klikken op de bevestigingslink wordt je inschrijving voor goed verwijderd.

Let op: Je gay4gay eventuele contact punten en berichtjes gaan verloren na het verwijderen van je profiel!