FuckbookdateReview

Website onderzoek

 • Expert Review
 • Alternatieven
 • Uitschrijven
 • Deel ervaring
fuckbookdate.nl review
one stars rating mobile
194 x beoordeeld
 • Profielen zijn aangemaakt door deze website zelf

  niet safe!
 • Veel geld betalen voor ieder verzonden bericht

  niet safe!
 • Berichten worden beantwoord door ingehuurde chatters

  niet safe!

fuckbookdate review

fuckbookdate is een datingwebsite met voornamelijk fictieve profielen die deze site zelf hebben toegevoegd. De berichtjes die je ontvangt worden vrijwel altijd geschreven door eigen chatters die daarvoor een vast bedrag per bericht krijgen. Deze chat operators weten precies hoe zij een chatgesprek tot stand kunnen houden, want zodra je op zo een bericht wilt reageren moet je hiervoor een vergoeding betalen per bericht dat je verstuurd. Daarnaast moet je dan ook meteen een hele credit bundel betalen van ten minste € 17,50- tot aan de bijna 220 euro per transactie. Hoe hoger het aankoop bedrag des te lager de kosten per verstuurd credtis. Desondanks betaal je met de duurste creditpakket als nog gewoon minimaal 1 euro 10 per reactie. Bij de meest voordelige aankoop betaal je al 1,75 euro per bericht. Uiteraard is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om offline afspraakjes te regelen al beweren ze vaak dat het gewoon mogelijk is.

Ingeschreven op Fuckbookdate.nl?

Dus ben je aangemeld op fuckbookdate, dan is ons advies om je hier ook per direct weer uit te schrijven en om het gewoon te proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor seksdating zonder nep profielen. Daarnaast hebben experts alvast een lijst gemaakt van de beste alternatieven voor fuckbookdate.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor sexdates met echte profielen. Deze partijen maken tevens ook geen gebruik van betaalde chatters om te proberen je veel geld te laten betalen. Hierdoor kun je er zelf achter komen welke casual dating sites het beste past bij wat je zoekt.

fuckbookdate account verwijderen

Vaak maken dit soort seks dating sites het de gebruiker bijna onmogelijk om je account te verwijderen. Gelukkig wisten de experts de makkelijkste manier te vinden om je hier uit te schrijven. Je fuckbookdate profiel verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

 1. Om te beginnen moet je zijn ingelogd op de website.
 2. Daarna ga je naar de directe link: "http://fuckbookdate.nl/user/area/deactivate".
 3. Vul je email adres in waarmee je bent aangemeld.
 4. Druk op de button "Permanent Verwijderen" om je profiel te verwijderen

Let op: Je fuckbookdate eventuele resterende credits en berichten komen direct te vervallen na het verwijderen van je account!

Fuckbookdate alternatieven zonder fictieve profielen

#1
Snapfuck one stars rating
1741 x beoordeeld
 • Gecontroleerde Leden
 • Vrij verdienen of kopen
 • Echte chats & chatpals
#2
BeNaughty.com one stars rating
13847 x beoordeeld
 • Alleen Echte Profielen
 • Géén Creditsysteem
 • Géén Chat Operators
#3
Novamora.nl one stars rating
4779 x beoordeeld
 • Géén Fictieve Profielen
 • Niet Betalen per Bericht
 • Géén Chat Operators
#4
victoriamilan.nl one stars rating
9516 x beoordeeld
 • Géén Fictieve Profielen
 • Onbeperkt met Premium
 • Géén Chat Operators

Vergelijkbare (fictieve) datingsites Meer datingsites

Vertel ons uw ervaring over Fuckbookdate.nl
Geslacht star rating
Slechte ervaring Man
Evert61
1 review
one star rating Vrijdag 20 Juli 2018

Schei er eens mee uit mensen, lees gewoon nou eens die klote voorwaarden. Ik heb het idee dat er nog zoveel mannen zijn die zich in de maling laten nemen. Ik heb mij ook weleens laten verleiden door credits aan te schaffen. Maar je ziet wel snel de intentie van een dame, lullen of vullen zie je snel!

Gewoon ogen openhouden voor fake profielen. Bij twijfel, maak een 2e account aan en stel vragen aan de vrouw waar je mee chat. Dan zie je vanzelf wat ze tegen het ene en tegen het andere profiel zegt. Neem wel 2 maak een andere woonplaats. Je zal zien dat de fake profiel 2 maal een plaats kiest die jij ook kiest. Of in ieder geval heel dicht in de buurt. Heb ook weleens een dorpje van 100 inwoners gedaan, komt ineens ieder profiel daar vandaan. Ze zijn niet zo slim, je moet alleen je pik niet achterna lopen!

Slechte ervaring Man
BeestinBed
1 review
one star rating Zaterdag 4 Augustus 2018

Dit soort datingsites moeten ze echt snel gaan aanpakken en die personen vastzetten als internet criminelen, ook hier wordt je weer flink opgelicht en krijg je er niets voor terug. Het kost je mega veel geld en vrouwen houden je alleen maar aan het lijntje. Als je echt hard genaaid wilt worden moet je vooral doorgaan met geld uitgeven hier op fuckbookdate!

Gelukkig weet ik nu hoe ik me kan uitschrijven want dat proberen ze natuurlijk weer te verbergen en te voorkomen, laat je niet in de maling nemen mensen en lees altijd eerst de reviews voordat je ergens aan begint!!

Slechte ervaring Man
LoveCarSex
1 review
one star rating Maandag 29 April 2019

Ik ben erin gestonken, ik was echt heel naïef en liet mij meeslepen. Ik had het gevoel in een web te zitten. Ik heb de andere reviews ook gelezen en herken er heel veel in. Hoe ben ik zo dom geweest om het te geloven. Twee maanden achtereen met dezelfde vrouw gechat en op niets uitgelopen.

Slechte ervaring Man
Bobtext
1 review
one star rating Vrijdag 10 Mei 2019

je kan beter met alexa van amazon praten die komt nog meer over als een echt mens dan deze fake profielen!

Slechte ervaring Man
Jelte
1 review
one star rating Zaterdag 18 Mei 2019

Dit zijn net vastgelopen robots

Slechte ervaring Man
Edo
1 review
one star rating Vrijdag 7 juni 2019

Kots en kots misselijk, dat is wat ik ben, blijkt het nou gewoon dat ik met een jong pikkie zat te praten weken lang die alleen maar wilde zien dat ik credit kocht.