Screenshot van Neukmedan.nl

Neukmedan.nl

Laatst bijgewerkt op 25 juli 2021
Bezoek website
  • Profielen zijn bijna alleen geproduceerd door deze website zelf Not Safe!
  • Commissie betalen bij elk verstuurd of ontvangen berichtje Not Safe!
  • De berichten worden verstuurd door chat operators Not Safe!

Neukmedan is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. neukmedan berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts neukmedan.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor neukmedan zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Neukmedan review

Neukmedan is een fictieve datingsite met door hun zelf gemaakte fictieve profielen. Daarbij worden alle reacties verstuurd en beantwoord door chat operators die vaak een vast bedrag krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Waarschijnlijk word je meteen na je registratie overrompelt met tig tallen reacties van deze gemodereerde gebruikers, waarbij het vrijwel altijd gaat om knappe meiden. Niettemin proberen ze je allemaal de indruk te geven heel veel belangstelling in je te hebben en echt een ontmoeting te willen hebben. Zodra je op een van die berichten wil reageren moet je hiervoor per bericht een vergoeding. Daarvoor moet je een bundel aanschaffen waardoor je minstens €10,- een creditpakket moet inkopen. Deze creditpakketten lopen op tot €200,00 per transactie, en hoe meer je aanschaft hoe minder je betaald per bericht. Uiteraard is het nooit mogelijk om fysieke afspraakjes te regelen, al beweren ze in de meeste gevallen dat ze het juist graag willen.

Ingeschreven op neukmedan.nl?

Dus ben je een van de leden van neukmedan, dan raden wij je aan om je hier ook gewoon weer uit te schrijven en het op je gemak te gaan proberen bij de betere website voor seks dating zonder nep leden. Daarnaast hebben de datingsite experts alvast een lijst gemaakt van de beste alternatieven voor neukmedan.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief 100% gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste opties voor sex afspraakjes met echte profielen. Deze partijen maken derhalve ook nooit gebruik van chatoperators om te proberen je een creditbundel te laten kopen. Hierdoor kun je er zelf achter komen welke datingwebsites de beste keuze is voor waar je naar opzoek bent.

neukmedan profiel verwijderen


Je neukmedan account verwijderen gaat als volgt:

  1. Voor de eerste stap log je in op de website.
  2. Druk in de rechter bovenhoek op het kopje "Help".
  3. Onderaan het menu wat omlaag komt vind je "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (of ga direct naar "neukmedan.nl/delete_account").

  4. Druk dan daarna op het kopje "Verwijder mijn profiel".
  5. Daarna krijg je de tekst "weet je het zeker", druk op "JA" en jouw profiel wordt direct verwijderd.

Let op: Je neukmedan eventuele credits raak je wel direct kwijt na het verwijderen van je profiel!