logo Dikkerevrouwen.nl

Dikkerevrouwen.nl

Niet tevreden over Dikkerevrouwen.nl? Probeer dan gratis Pimperbook
  • Profielen worden vrijwel allemaal bijgehouden door de site zelf Not Safe!
  • Gebruikt een creditsysteem dus kosten bij elk berichtje wat je wilt versturen Not Safe!
  • Alle berichten worden verstuurd en beantwoord door ingehuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 juli 2021

Dikkerevrouwen-nl is een seks dating site met fake profielen. Ook worden berichtjes beantwoord door ingehuurde berichten centrales. Kom er achter wat onze experts over dikkerevrouwen.nl zeggen en waarom deze erotische datingwebsite afgeraden wordt door experts. Ondervind wat betrouwbaardere datingsite zijn met eerlijke profielen en zonder fictieve berichten van chatoperators

dikkerevrouwen-nl review

dikkerevrouwen-nl is een casual datingwebsite met voornamelijk neppe profielen die door deze website zelf zijn toegevoegd. De berichtjes die je binnen krijgt worden zowat allemaal beantwoord en verstuurd door eigen chatters die daarvoor een vergoeding krijgen. Deze chatters zijn getraind om een gesprek tot stand te kunnen houden, want wanneer je op zo een berichtje wilt reageren moet je hiervoor geld betalen per verstuurd bericht. Vervolgens moet je in de meeste gevallen direct een bundel aanschaffen van ten minste €17,50 tot over de 200 euro . Hoe de creditbundel des te lager de prijs per berichtje. Daarentegen zijn de kosten met de duurste credit-bundel nog gewoon minimaal 1 euro 10 per bericht. Bij de meest voordelige aankoop betaal je zomaar al een euro vijfenzeventig per chatbericht. Uiteindelijk is het bij bijna alle profielen niet mogelijk om echte ontmoetingen te krijgen al beweren ze vaak dat het wel zo is.

Ingeschreven op Dikkerevrouwen.nl?

Dus ben je ingeschreven op dikkerevrouwen-nl, dan adviseren wij je om je hier ook per direct weer uit te schrijven en het op je gemak te proberen bij de betere alternatieven voor seks dating met echte gebruikers. Tevens hebben onze datingsite deskundigen alvast een rangschikking gemaakt van de beste alternatieven voor dikkerevrouwen.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief helemaal gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor sex afspraakjes met echte profielen. Deze datingsites maken tevens ook geen gebruik van chatoperators die je proberen om een creditpakket te laten betalen. Zodoende kun je er zelf achter komen welke erotische datingsites het beste alternatief is voor waar je naar opzoek bent.

dikkerevrouwen-nl profiel verwijderen

Vaak maken dit soort dating websites het gebruikers vrijwel onmogelijk om je account te verwijderen. Desondanks wisten onze experts de juiste methode te vinden om je hier uit te kunnen schrijven. Je dikkerevrouwen-nl profiel verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Als eerste moet je zijn ingelogd op je account daar.
  2. Als tweede ga je direct naar: "http://dikkerevrouwen.nl/userExtra/deactivate".
  3. Vul je e-mailadres/wachtwoord in en geef een reden voor afmelding.
  4. Druk op de button "Afmelden" om je registratie definitief te verwijderen
  5. Let op! Hierna vragen ze toestemming om jouw email adres te mogen gebruiken om je zodoende later alsnog te kunnen mailen. Druk op de button "Annuleren" om jouw account +email adres gegevens definitief te laten verwijderen uit hun bestand.

Let op: Je dikkerevrouwen-nl eventuele contact punten en berichtjes verlies je wel direct na deze aktie!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
M2fcu (38 jaar) 4 juli 2018
Ik raad Dikkerevrouwen.nl niet aan Ik schaam mij niet omdat ik zoek naar dikkere vrouwen, ik

Ik schaam mij niet omdat ik zoek naar dikkere vrouwen, ik vind het gewoon heel geil. Dit is alleen pure misleiding en oplichting! De eerste berichten zijn te mooi om waar te zijn, ze zitten er al klaar voor. En dan begint de hele show!