logo Datingadvertenties.nl

Datingadvertenties.nl

Niet tevreden over Datingadvertenties.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen worden bijna alleen gemodereerd door beheerders van de site zelf Not Safe!
  • Een grote vergoeding betalen per verstuurd of ontvangen berichtje Not Safe!
  • Berichten worden beantwoord door operators en bots Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Datingadvertenties is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. datingadvertenties berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts datingadvertenties.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor datingadvertenties zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Datingadvertenties review

Datingadvertenties is een fictieve dating website met door hun zelf gemaakte nep profielen. Daarnaast worden alle berichten verstuurd en beantwoord door berichten centrales die gewoonlijk een vast bedrag krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Waarschijnlijk word je meteen na je inschrijving overladen met tientallen reacties van deze fake leden, waarbij het meestal gaat om dames. Niettemin proberen de chatters achter de profielen je allemaal het idee te geven heel veel belangstelling in je te hebben en graag een ontmoeting te willen regelen. Wanneer je op een chatberichten wil antwoorden moet je daarvoor per chatbericht betalen. Daarvoor moet je een bundel vooruitbetalen waardoor je minimaal voor tien euro credits moet aanschaffen. Deze bedragen lopen op tot €200,00 per creditbundel, en hoe meer je in één keer koopt hoe minder je betaald per bericht. Echter is het bij al deze profielen nooit mogelijk om echte afspraakjes te regelen, al beweren ze veelal dat ze dat maar al te graag willen.

Ingeschreven op datingadvertenties.nl?

Dus ben je een van de profielen op datingadvertenties, dan adviseren wij je om je hier ook meteen weer uit te schrijven en het eens te gaan proberen bij de betere website voor seksdating met echte leden. Uiteraard hebben experts alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor datingadvertenties.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sex dating met echte vrouwen. Deze partijen maken derhalve ook geen gebruik van chatoperators om te proberen je een creditpakket te laten betalen. Zodoende kun je dus zelf erachter komen welke casual dating sites het beste aansluit bij wat je zoekt.

datingadvertenties profiel verwijderen

Je datingadvertenties account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Om te beginnen log je in op de website.
  2. Daarna ga je naar "Wijzig account". (directe link "datingadvertenties.nl/account").
  3. Ga helemaal naar beneden tot onderaan de pagina en druk op de knop "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op de "OK" knop om jouw account te laten verwijderen.

Let op: Je datingadvertenties eventuele contact punten komen direct te vervallen na het deactiveren van je account!