logo I-kut.nl

I-kut.nl

Niet tevreden over I-kut.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's worden bijna alleen geproduceerd door beheerders zelf Not Safe!
  • Credits betalen bij elk verstuurd berichtje Not Safe!
  • Vrijwel alle zowel verstuurd als beantwoord door operators en bots Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

I-kut is een datingsite met fictieve profielen. De berichten worden tevens beantwoord door betaalde chat operators. Ontdek wat experts onderzochten op i-kut.nl en waarom deze datingwebsite afgeraden wordt door SafeDate. Onderzoek wat de beste datingsite zijn met echte profielen en zonder neppe berichten van chatoperators

i-kut review

i-kut is een erotische datingsite met nep profielen die ze zelf hebben aangebracht. De chatberichten worden zowat allemaal verstuurd en beantwoord door chatoperators die daarvoor een vast bedrag per bericht krijgen. Deze chatoperators weten precies hoe ze jou kunnen overhalen om op hen te reageren, want wanneer je op zo een chatbericht wilt reageren moet je hiervoor €1,90 betalen per berichtje. Hiervoor moet je in de meeste gevallen eerst een dure credit bundel kopen van ten minste meer dan zeventien euro, oplopend tot bijna €220 euro . Hoe hoger het aankoop bedrag des te lager de prijs per bericht. Desondanks betaal je met de hoogste credit-bundel nog gewoon meer dan 1 euro per chatbericht. Bij de meest voordelige creditpakket betaal je zelfs een euro vijfenzeventig per chatbericht. Desondanks is het niet mogelijk om offline afspraakjes te regelen al laten ze bijna altijd overkomen dat dit gewoon mogelijk is.

Ingeschreven op I-kut.nl?

Dus ben je een van de profielen op i-kut, dan is ons advies om je hier ook weer uit te schrijven en om het beter te proberen bij de betrouwbaardere website voor seks dating zonder nep leden. Bovendien hebben onze datingsite deskundigen alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor i-kut.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief vrijblijvend gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor sexdates met echte vrouwen. Deze datingsites maken tevens ook geen gebruik van betaalde chatters om te proberen je uit te lokken om te betalen. Hierdoor kun je er zelf achter komen welke datingsites het beste past bij wat je zoekt.

i-kut uitschrijven

Vaak maken sites als deze het de leden zo niet gebruiksvriendelijk als mogelijk om je account te verwijderen. Bovendien vermelden ze niks tussen de veel gestelde vragen. Je i-kut account verwijderen gaat als volgt:

  1. Om te beginnen moet je zijn ingelogd op je account daar, met je E-mail adres en wachtwoord.
  2. Als tweede druk op het kleine pijltje omlaag, rechts van je profielfoto of naam rechtsboven van je scherm. Er is nu een nieuwe menu zichtbaar{ waaronder “Instellingen”, ga daar naartoe.
  3. Een nieuwe pagina is geopend. Scroll helemaal naar beneden. Klik onderin op de knop met de tekst: “Mijn account en profiel verwijderen”.
  4. Selecteer 1 reden waarom je wilt uitschrijven.
  5. Druk op de knop “account verwijderen” om je account te verwijderen

Let op: Je i-kut eventuele tegoed en berichten verlies je wel direct na het verwijderen van je account!