ClubsexchatReview

Website onderzoek

 • Expert Review
 • Alternatieven
 • Uitschrijven
 • Deel ervaring
clubsexchat.nl review
one stars rating mobile
145 x beoordeeld
 • Profielen worden gecreëerd door de datingsite zelf

  niet safe!
 • Een (hoog) vast bedrag betalen voor elk verzonden bericht

  niet safe!
 • Berichten worden beantwoord door chatoperators

  niet safe!

clubsexchat review

clubsexchat is een seks dating site met nep profielen die door hen zelf zijn gemodereerd. De berichtjes op je account worden in bijna alle gevallen geschreven door eigen chatters die daarvoor betaald krijgen. Deze chatoperators weten precies hoe zij een gesprek tot stand kunnen houden, want zodra je op zo een berichtje wilt reageren moet je daarvoor meer dan één euro betalen per verstuurd bericht. Vervolgens moet je eerst een credit bundel betalen van ten minste meer dan 17 euro, oplopend tot ruim 200 euro . Hoe groter de creditbundel des te lager de prijs per verstuurd berichtje. Des al niet te min betaal je met de duurste creditbundel nog gewoon ruim één euro per verstuurd bericht. Bij een aankoop rekenen ze zomaar 1,75 euro per berichtje. Ten slotte is het bij bijna alle profielen niet mogelijk om fysieke afspraakjes te scoren via deze datingwebsite al beweren ze bijna altijd dat het wel mogelijk is.

Ingeschreven op Clubsexchat.nl?

Toevallig lid van clubsexchat? Ons advies is om je ook gewoon af te melden en het eens te gaan proberen bij de betere website voor erotische dating met echte gebruikers. Bovendien hebben onze datingsite deskundigen alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor clubsexchat.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief 100% gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste opties voor sexdating met echte dames. Deze partijen maken tevens ook nooit gebruik van chatoperators om te proberen je credit tegoed te laten aanschaffen. Kortom zo kun je er dus erachter komen welke datingsites het beste alternatief is voor waar je naar opzoek bent.

clubsexchat account verwijderen

Vaak maken dit soort datingsites het de gebruiker vrijwel onmogelijk om je account te verwijderen. Daarentegen wisten de experts de snelste weg te vinden om je clubsexchatprofiel te kunnen verwijderen. Je clubsexchat account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

 1. Om te beginnen moet je zijn ingelogd op je account daar.
 2. Vervolgens surf je naar: "http://clubsexchat.nl/userExtra/deactivate".
 3. Vul je e-mailadres/wachtwoord in en geef een reden voor afmelding.
 4. Druk op de button "Afmelden" om je registratie definitief stop te zetten
 5. Let op! Hierna vragen ze toestemming om jouw email adres te gebruiken om je zodoende op de hoogte te kunnen houden. Klik op de button "Annuleren" om jouw account +e-mail-adres gegevens permanent te laten verwijderen uit hun bestand.

Let op: Je clubsexchat eventuele tegoed en berichten geschiedenis verlies je wel direct na het verwijderen van je account!

Clubsexchat alternatieven zonder nep profielen

#1
Snapfuck one stars rating
1741 x beoordeeld
 • Gecontroleerde Leden
 • Vrij verdienen of kopen
 • Echte chats & chatpals
#2
BeNaughty.com one stars rating
13847 x beoordeeld
 • Alleen Echte Profielen
 • Géén Creditsysteem
 • Géén Chat Operators
#3
Novamora.nl one stars rating
4779 x beoordeeld
 • Géén Fictieve Profielen
 • Niet Betalen per Bericht
 • Géén Chat Operators
#4
victoriamilan.nl one stars rating
9516 x beoordeeld
 • Géén Fictieve Profielen
 • Onbeperkt met Premium
 • Géén Chat Operators

Vergelijkbare (fictieve) datingsites Meer datingsites

Vertel ons uw ervaring over Clubsexchat.nl
Geslacht star rating
Slechte ervaring Man
AmstelMalt
1 review
one star rating Woensdag 24 April 2019

Heel leuk wat ze beloven maar als het niet uit kan komen doordat het in de algemene voorwaarde staat beschreven. Staat duidelijk dat fysieke afspraken niet mogelijk zijn. Het is gewoon entertainment.

Slechte ervaring Man
Bauke
1 review
one star rating Maandag 6 Mei 2019

Had er nooit aan moeten beginnen maar dacht dat de gratis credits geen kwaad konden. Heb ik me toch laten overtuigen en voor ik het wist zat ik in een web. Het is echt alleen een sexchat want niemand wilt tot een leuke en aangename date komen.

Slechte ervaring Man
Johannis
1 review
one star rating Vrijdag 17 Mei 2019

Bij het lezen van de naam had ik hem nog niet helemaal door maar na een aantal weken besloot ik de gebruikersvoorwaarde te lezen en toen kwam ik erachter, dit is enkel een chat service geleid door mannen alle profielen zijn gewoon hardstikke nep.

Slechte ervaring Man
Leendert
1 review
one star rating Donderdag 30 Mei 2019

word hier een beetje verdrietig van. heb al zoveel geld gespendeert aan credits om te kunnen chatten met verschilende vrouwen. heb nu al in 6 maanden geen profeit van gehad. heel veel berichten worden ookniet verstuurd maar kosten mij wel gewoon weer credits. 1 ster en ik ben weg