BondagedatingReview

Website onderzoek

 • Expert Review
 • Alternatieven
 • Uitschrijven
 • Deel ervaring
bondagedating.nl review
one stars rating mobile
200 x beoordeeld
 • Profielen worden gemodereerd door bondagedating zelf

  niet safe!
 • Hoge kosten betalen voor ieder verstuurd bericht

  niet safe!
 • Berichten worden beantwoord door chatoperators

  niet safe!

bondagedating review

bondagedating is een dating site met daarop neppe profielen die door deze site zelf worden aangemaakt. De berichten worden in bijna alle gevallen zowel verstuurd als beantwoord door eigen chatters die daarvoor een vast bedrag per bericht krijgen. Deze berichten centrales worden getraind om een chatgesprek zo lang als mogelijk tot stand te kunnen houden, want wanneer je op zo een bericht wilt reageren moet je hiervoor een vergoeding betalen per bericht dat je verstuurd. Bovendien moet je in de meeste gevallen gelijk een creditpakket vooruitbetalen van minimaal 17,50 euro, oplopend tot bijna €220 euro . Hoe duurder het aankoop bedrag des te lager de prijs per verstuurd chatbericht. Anderzijds zijn de kosten met de hoogste creditpakket als nog wel meer dan 1 euro per reactie. Bij de laagste creditbundel rekenen ze zomaar €1,75 per bericht dat je verstuurd. Echter is het in vrijwel alle gevallen onmogelijk om fysieke dates te krijgen via deze site al doen ze meestal overkomen dat dit juist wel kan.

Ingeschreven op Bondagedating.nl?

Toevallig een gebruiker van bondagedating? Wij raden je aan om je daar per direct af te melden en het gewoon is te proberen bij de betrouwbaardere alternatieven voor sex dating zonder nep leden. Daarnaast hebben de datingsite experts alvast een selectie gemaakt van de beste alternatieven voor bondagedating.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief vrijblijvend gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste datingsite voor spannende afspraakjes met echte dames. Deze aanbieders maken derhalve ook geen gebruik van betaalde chatters om te proberen je geld af te troggelen. Kortom zo kun je dus zelf erachter komen welke erotische datingsites het beste alternatief is voor waar je naar opzoek bent.

bondagedating profiel verwijderen

Meestal maken sites als bondagedating.nl het hun leden bijna onmogelijk om je hier uit te schrijven. Natuurlijk wisten de experts de beste weg te vinden om je bondagedatingprofiel te kunnen verwijderen. Je bondagedating profiel verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

 1. Om te beginnen moet je zijn ingelogd op je account daar.
 2. Als tweede surf je naar: "http://bondagedating.nl/userExtra/deactivate".
 3. Vul je e-mailadres en wachtwoord in en selecteer waarom je je wilt uitschrijven.
 4. Druk op de button "Afmelden" om je registratie definitief te beëindigen
 5. Let op! Als laatst vragen ze toestemming om jouw e-mail-adres te gebruiken om je na het uitschrijven op de hoogte te kunnen stellen. Druk op de knop "ANNULEREN" om jouw profiel +e-mail-adres gegevens compleet te laten verwijderen uit hun database.

Let op: Je bondagedating eventuele tegoed en berichtjes gaan verloren na het verwijderen van je account!

Bondagedating alternatieven zonder fictieve profielen

#1
Snapfuck one stars rating
1741 x beoordeeld
 • Gecontroleerde Leden
 • Vrij verdienen of kopen
 • Echte chats & chatpals
#2
BeNaughty.com one stars rating
13847 x beoordeeld
 • Alleen Echte Profielen
 • Géén Creditsysteem
 • Géén Chat Operators
#3
Novamora.nl one stars rating
4779 x beoordeeld
 • Géén Fictieve Profielen
 • Niet Betalen per Bericht
 • Géén Chat Operators
#4
victoriamilan.nl one stars rating
9516 x beoordeeld
 • Géén Fictieve Profielen
 • Onbeperkt met Premium
 • Géén Chat Operators

Vergelijkbare (fictieve) datingsites Meer datingsites

Vertel ons uw ervaring over Bondagedating.nl
Geslacht star rating
Slechte ervaring Man
Eddie
1 review
one star rating Maandag 23 Juli 2018

Veel vrouwen, veel berichten maar mijn twijfel was gegrond. Ik heb het wel geprobeerd, dat vond ik de moeite waard schijnbaar. Maar bondage is niet zomaar iets en niemand kon echt iets over bondage vertellen. Je eigen aanmelden op een site voor bondage en dan niemand die ervaring heeft. Daar trap ik niet in, ook niet nu ik wat ouder ben

Slechte ervaring Man
BalkanAndrej
1 review
one star rating Maandag 22 April 2019

Ik kom uit de Balkan en woon in Nederland, maar ze zijn niet zo eerlijk met dit soort sites. Ik woon hier al een half jaar en ik ben op veel sites geregistreerd, maar het lukt me niet. Ik heb iets gelezen en ik denk dat ik ben geregistreerd op te veel verkeerde sites.

(Geschreven met google translate)

Slechte ervaring Man
ManAtWork
1 review
one star rating Donderdag 2 Mei 2019

Van vrouwen die zich inschrijven voor bondage dating had ik wel meer verwacht. Ik heb veel ervaring in die wereld en ik herken iemand die gek op bondage is. Plots hebben ze ook geen ervaring, komt ook geregeld voor. Het is gewoon overduidelijk iemand warm proberen te houden om zo lang mogelijk te chatten.

Slechte ervaring Man
Rogan1
1 review
one star rating Dinsdag 14 Mei 2019

Bondage & Dating???! ik lig in een deuk niemand kan er over praten ik ga snel verzoeken, uitgeschreven voordat ik er teveel geld in steek.

Slechte ervaring Man
Rutger
1 review
one star rating Maandag 27 Mei 2019

Langzamerheid krijg je het gevoel dat alle datingssites gewoon prut zijn, ik ben opzoek naar een website waar ik wel gewoon een goed gesprek kan voeren met een ECHT persoon