logo Bdsmcontacten.nl

Bdsmcontacten.nl

Niet tevreden over Bdsmcontacten.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen zijn voornamelijk ontwikkeld door de site zelf Not Safe!
  • Hoge kosten betalen voor ieder verstuurd bericht Not Safe!
  • Berichten worden zowel verstuurd als beantwoord door inghuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Bdsmcontacten-nl is een casual dating site met fake profielen. De berichten worden bovendien beantwoord door eigen chatoperators. Ondervind wat onze experts over bdsmcontacten.nl zeggen en waarom deze sexdating website wordt afgeraden door SafeDate. Kom erachter wat betrouwbaardere datingsite zijn met echte profielen en zonder chatoperators

bdsmcontacten-nl review

bdsmcontacten-nl is een casual datingsite met daarop fictieve profielen die deze site zelf hebben aangemaakt. De reacties op je account worden zowat allemaal zowel verstuurd als beantwoord door ingehuurde berichten centrales die daarvoor betaald krijgen. Deze berichten centrales weten precies hoe ze jou kunnen aansporen om op hen te reageren, want wanneer je op een van deze berichtjes wilt antwoorden moet je hiervoor geld betalen per bericht. Vervolgens moet je dan ook meteen credits betalen van minimaal zeventien euro en vijftig cent, oplopend tot bijna 220 euro . Hoe duurder het aankoop bedrag des te lager de uitgaven per verstuurd chatbericht. Aan de andere kant zijn de kosten met de meest dure creditbundel als nog gewoon ruim één euro per bericht dat je verstuurd. Bij de goedkoopste creditpakket betaal je maar liefst €1,75 per bericht. Echter is het niet mogelijk om fysieke afspraakjes te krijgen al wekken ze meestal de indruk dat het gewoon kan.

Ingeschreven op Bdsmcontacten.nl?

Dus ben je een van de gebruikers van bdsmcontacten-nl, dan is ons advies om je hier ook per direct weer uit te schrijven en het gewoon is te gaan proberen bij de betrouwbaardere alternatieven voor casual dating zonder nep gebruikers. Uiteraard hebben onze experts alvast een selectie gemaakt met de beste alternatieven voor bdsmcontacten.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief vrijblijvend gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sex dates met echte gebruikers. Deze aanbieders maken tevens ook geen gebruik van chatoperators om te proberen je geld af te troggelen. Hierdoor kun je dus zelf erachter komen welke van deze casual dating sites het meest overeen komt met waar 1je naar opzoek bent.

bdsmcontacten-nl profiel verwijderen

Vaak maken dit soort datingsites het gebruikers zo onduidelijk als mogelijk om je profiel te verwijderen. Desondanks wisten onze experts de beste weg te vinden om je bdsmcontacten-nlprofiel te kunnen verwijderen. Je bdsmcontacten-nl account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Als eerste moet je zijn ingelogd op de website.
  2. Vervolgens surf je naar: "http://bdsmcontacten.nl/user/area/deactivate".
  3. Vul je e-mailadres in waarmee je je hebt geregistreerd.
  4. Druk op de button "Permanent Verwijderen" om je lidmaatschap te beëindigen

Let op: Je bdsmcontacten-nl eventuele resterende credits en berichtjes komen direct te vervallen na het verwijderen van je account!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
1 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Dirk-Jan (72 jaar) 29 mei 2019
Ik raad Bdsmcontacten.nl niet aan ik hou van

ik hou van een. beetje ruig, maar wat voor verschikkelijke woorden hier nar mijn hofd worden. gegooid is echt onacceptabel. ik vind het onrespectvol.

auteur van de beoordeling
Jimmy (28 jaar) 17 mei 2019
Ik raad Bdsmcontacten.nl niet aan Het is mijn droom om een keer vastgebonden to worden door

Het is mijn droom om een keer vastgebonden to worden door een vrouw maar dat ging te ver volgens deze website? Dat is het puntje van de BDSM ijsberg!

auteur van de beoordeling
MeesterRoeland (51 jaar) 06 mei 2019
Ik raad Bdsmcontacten.nl niet aan Alle bdsm contacten die ik had lopen zijn uitgelopen op

Alle bdsm contacten die ik had lopen zijn uitgelopen op een lege beurs. Hoop niet zelfverzekerde mensen wat ik niet vind passen in de bdsm wereld. Ik vind het maar een vage bende.

auteur van de beoordeling
Timothy (28 jaar) 23 Apr 2019
Ik raad Bdsmcontacten.nl niet aan Ik heb totaal geen ervaring met bdsm maar als je mij lokt

Ik heb totaal geen ervaring met bdsm maar als je mij lokt met een leuk berichtje dan verwacht ik wel dat de vrouw er iets vanaf weet. Ze lullen daar maar wat.