logo Rijpehuisvrouwen.nl

Rijpehuisvrouwen.nl

Niet tevreden over Rijpehuisvrouwen.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts worden bijna alleen gemaakt door de site zelf Not Safe!
  • Wel creditsysteem dus kosten bij elk (verstuurd) bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Berichten worden zowel verstuurd als beantwoord door chatoperators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Rijpehuisvrouwen is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profielen. rijpehuisvrouwen berichten worden beantwoord door chatoperator. Lees waarom onze experts rijpehuisvrouwen.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor rijpehuisvrouwen zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Rijpehuisvrouwen review

rijpehuisvrouwen.nl is een seks datingsite wat uitsluitend gebruik maakt van zelf aangemaakte fake gebruikers. Dit tonen ze onder aan de pagina weggestopt in de moeilijk zichtbare tekst. Zo wordt er benoemd: "De profielen op rijpehuisvrouwen zijn nep, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk". Bij het versturen van berichten moet je een vast bedrag betalen per berichtje. Daarnaast worden alle berichten die je ontvangt geautomatiseerd verstuurd door hun eigen syteem. Wanneer je op zo een chat reageerd wordt dit berichtje gevoerd met een ingehuurde berichten centrale. Deze mensen krijgen veelal een bedrag per berichtje dat ze versturen. Vaak word je binnen een paar minuten na de aanmelding overerstelpt door de vele chat berichtjes van dit soort zelf gemaakte profielen. Hierbij gaat het vrijwel altijd om aantrekkelijke vrouwen.

Niettemin proberen ze je allemaal de gedachte te geven veel belangstelling in je te hebben, en daarbij een afspraakje in het vooruitzicht. Dit terwijl het hebben van echte ontmoetingen niet mogelijk is! De kosten voor het versturen en beantwoorden van chatberichten zijn op zijn goedkoopst €0,75 per chatbericht. Daarvoor moet je dan wel gelijk een bundel aanschaffen van minstens €74,99. Anderzijds betaal je al gauw meer dan €1,- per berichtje. Echter is het bij al deze profielen niet mogelijk om offline afspraakjes te regelen met de profielen van rijpehuisvrouwen. Al zeggen ze meestal dat ze juist graag je in het echt te willen zien. Toch hebben deze chatoperators als doel om je zo lang als het kan je aan het lijntje te houden voor geld.

Ingeschreven op rijpehuisvrouwen.nl?

Ben jij een van de leden van rijpehuisvrouwen, dan raden wij je aan om je daar ook gewoon weer af te melden. Daarentegen zijn er wel betrouwbaardere aanbieders waar je wel echte casual dates kunt regelen. Daarnaast hebben experts alvast een overzicht gemaakt en uit bijna 3000 casual datingsites de beste alternatieven voor rijpehuisvrouwen.nl geselecteerd. Volgens onze experts maken deze partijen nooit gebruik van fictieve profielen of betaalde chatters. Bovendien kun je zelf ieder alternatief gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sex dates met echte vrouwen.