logo Krappekutjes.nl

Krappekutjes.nl

9
Niet tevreden over Krappekutjes.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's worden bijna alleen geproduceerd door de website zelf Not Safe!
  • Veel betalen door creditsysteem dus kosten bij ieder berichtje wat je wilt versturen Not Safe!
  • Vrijwel alle zowel verstuurd als beantwoord door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Krappekutjes is een fictieve datingsite dat gebruik maakt van door hunzelf aangemaakte fictieve profielen. De berichtjes worden beantwoord door ingehuurde chatters. Kom er achter wat de experts van krappekutjes.nl vinden en waarom deze sexdating website afgeraden wordt door de experts. Ontdek wat betere alternatieven zijn voor krappekutjes, met goed gecontroleerde profielen en zonder eigen chatters

Krappekutjes review

Krappekutjes is een neppe erotische datingsite met aangemaakte fake profielen. Daarnaast worden alle conversaties verstuurd en beantwoord door betaalde chat operators die vaak een vergoeding krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Vaak word je direct na je aanmelding overspoeld met tientallen reacties van deze fake profielen, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om sexy dames. Bovendien proberen dit soort bedrijven je allemaal het idee te geven heel veel belangstelling in je te hebben en echt een date te willen plannen. Zodra je op zo'n berichtjes wil antwoorden moet je daarvoor per bericht vele euro's betalen. Voordat je kunt reageren moet je een credit bundel kopen waarmee je op z'n minst tien euro credits moet nemen. Deze bundels lopen op tot de tweehonderdvijftig euro per creditpakket, en hoe hoger je in één keer koopt hoe minder je per credit moet betalen. Echter is het bij al deze profielen nooit mogelijk om echte dates te scoren, al wekken ze veelal de indruk dat ze dit maar al te graag willen.

Ingeschreven op Krappekutjes.nl?

Toevallig een van de profielen op krappekutjes? Wij adviseren je om je hier ook meteen profiel te verwijderen en om het beter is te gaan proberen bij de betere website voor casual dating zonder gemodereerde profielen. Bovendien hebben de datingsite experts alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor krappekutjes.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief vrijblijvend gratis uittesten om kennis te maken met deze beste opties voor spannende dates met echte vrouwen. Deze datingsites maken tevens ook nooit gebruik van chatoperators om te proberen je aan het lijntje te houden. Zodoende kun je er dus erachter komen welke erotische datingsites het beste aansluit bij wat je zoekt.

krappekutjes profiel verwijderen

Om je registratie op krappekutjes te verwijderen moet je de volgende stappen volgen:

  1. Om te beginnen moet je inloggen op de website .
  2. Daarna druk je op de button "Help".
  3. Scroll een beetje naar beneden om op de link "Lidmaatschap stoppen" te klikken. (directe link "krappekutjes.nl/uitschrijven").
  4. Als laatst krijg je de bevestigingslink om je inschrijving permanent te verwijderen. Na het drukken op de bevestigingslink is jouw registratie voor goed verwijderd.

Let op: Je krappekutjes eventuele credits en chat gesprekken ben je dan wel direct kwijt na deze aktie!