55plusonlineReview

Website onderzoek

 • Expert Review
 • Alternatieven
 • Uitschrijven
 • Deel ervaring
55plusonline.nl review
one stars rating mobile
151 x beoordeeld
 • Profielen worden aangemaakt door deze website zelf

  niet safe!
 • Een hoge vergoeding betalen voor ieder verzonden bericht

  niet safe!
 • De berichten worden beantwoord door chatoperators

  niet safe!

55plusonline review

55plusonline is een datingsite met daarop fake profielen die door hunzelf zijn gecreëerd. De berichtjes op je account worden bijna allemaal beantwoord en verstuurd door chat operators die daarvoor betaald krijgen. Deze chatters weten precies hoe zij een gesprek tot stand kunnen houden, want wanneer je op zo een bericht wilt antwoorden moet je hiervoor geld betalen per berichtje. Daarnaast moet je meestal ook direct een hele credit bundel vooruitbetalen van op z'n minst meer dan 17 euro tot wel 219,50 euro . Hoe hoger de credit pakket des te lager de kosten per verstuurd chatbericht. Daarentegen betaal je bij de duurste creditbundel nog gewoon tenminste €1,10 per bericht dat je verstuurd. Bij de meest voordelige creditpakket betaal je zomaar tot 1,75 euro per berichtje. Vervolgens is het onmogelijk om fysieke dates te regelen al doen ze bijna altijd overkomen dat dit gewoon kan.

Ingeschreven op 55plusonline.nl?

Toevallig een van de leden van 55plusonline? Wij adviseren je om je ook meteen af te melden en om het gewoon te gaan proberen bij de betrouwbaardere alternatieven voor erotische dating zonder gemodereerde leden. Daarnaast hebben onze experts alvast een selectie gemaakt met de beste alternatieven voor 55plusonline.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief helemaal gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sex dates met echte gebruikers. Deze datingsites maken tevens ook nooit gebruik van betaalde chatters om te proberen je een creditpakket te laten aanschaffen. Kortom zo kun je er zelf achter komen welke sexdating sites de beste keuze is voor wat je zoekt.

55plusonline account verwijderen

Vaak maken sites als deze het de leden zo onduidelijk mogelijk om je profiel te verwijderen. Desondanks wisten onze datingexperts de eenvoudigste manier te vinden om je 55plusonlineprofiel te verwijderen. Om je 55plusonline account te verwijderen moet je de stappen hieronder volgen:

 1. Als eerste moet je zijn ingelogd op de website.
 2. Als tweede surf je naar: "http://55plusonline.nl/user/area/deactivate".
 3. Vul je e-mail-adres in waarmee je je hebt geregistreerd.
 4. Druk op de button "Permanent Verwijderen" om je lidmaatschap definitief stop te zetten

Let op: Je 55plusonline eventuele credits en berichten ben je dan wel direct kwijt hierna!

55plusonline alternatieven zonder nep profielen

#1
BeNaughty.com one stars rating
13847 x beoordeeld
 • Alleen Echte Profielen
 • Géén Creditsysteem
 • Géén Chat Operators
#2
Snapfuck one stars rating
1741 x beoordeeld
 • Gecontroleerde Leden
 • Vrij verdienen of kopen
 • Echte chats & chatpals
#3
Hornyhub.club one stars rating
1220 x beoordeeld
 • Veel Geverifieerde Leden
 • Onbeperkt of per bericht
 • Echt Daten & Chatpals
#4
Novamora.nl one stars rating
4779 x beoordeeld
 • Géén Fictieve Profielen
 • Niet Betalen per Bericht
 • Géén Chat Operators

Vergelijkbare (fictieve) datingsites Meer datingsites

Vertel ons uw ervaring over 55plusonline.nl
Geslacht star rating
Slechte ervaring Man
Pino
1 review
one star rating Dinsdag 23 April 2019

Ingeschreven geweest maar totaal geen aanzet tot een mogelijke date. Het is stelselmatig vragen stellen en met voorstellen komen ze daar ook niet. Ik weet zeker dat 55 plus vrouwen veel serieuzer zijn dan ze daar laten blijken

Slechte ervaring Man
Marten
1 review
one star rating Donderdag 2 Mei 2019

Had al iets gelezen over dit soort sites dus ben maar gelijk heel direct gevraagd. Heb gevraagd of er iets was te plannen en daar wou ik een week voor uitrekken. Allemaal hapte ze toe en op het moment dat de week om was waren ze opeens heel erg druk bezig met van alles. Ik was met vier 55 plus vrouwen in contact die allemaal na een week geen tijd hadden of nog niet klaar waren mij te leren kennen. Op een andere manier verder chatten werd ook geen gehoor aan gegeven dus heb ik besloten om er een punt achter te zetten!

Slechte ervaring Man
Thijs
1 review
one star rating Woensdag 15 Mei 2019

Ik had er vertrouwen in, een website met vrouwen van me leeftijd. Het moment dat ik me aanmelde krijg ik gelijk veel berichten binnen en dat deed me goed alleen maar om er later achter te komen dat van iedereen de 2de zin geld kost en dat gaat mij net iets te ver om iemand gewoon even te leren kennen.

Slechte ervaring Man
Joey
1 review
one star rating Dinsdag 28 Mei 2019

Ik had gedacht dat de dames van me leeftijd een beetje klassen hadden maar dat is hier ver te zoeken ik word als niks behandeld als ik een dagje geen crediet koop kom op we zijn nu weken verder dit is toch gestoord we hebben zoveel tijd in elkaar gestoken.