Screenshot van Negerinnensex.com

Negerinnensex.com

Laatst bijgewerkt op 25 juli 2021
Bezoek website
  • Accounts worden bijna alleen ontwikkeld door website zelf Not Safe!
  • Credits betalen per verstuurd berichtje Not Safe!
  • Alle berichten worden beantwoord door inghuurde chatters Not Safe!

Negerinnensex is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profielen. negerinnensex berichten worden beantwoord door betaalde chatter. Lees waarom onze experts negerinnensex.com afraden en zie wat de betere alternatieven voor negerinnensex zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Negerinnensex review

negerinnensex.com is een erotische dating site wat uitsluitend gebruik maakt van zelf aangebrachte neppe members. Dit wordt ook bevestigd onder aan de pagina weggestopt in het midden van de onduidelijke tekst. Zo benoemen ze: "De profielen op negerinnensex zijn nep, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk". Voor het beantworden van chatberichten moet je een vast bedrag betalen per chatbericht. Tevens worden alle berichtjes die je binnen krijgt automatisch verstuurd door chat operators. Wanneer je vervolgens hierop reageerd wordt het bericht gevoerd met een betaalde chatter. Deze mensen krijgen over het algemeen een vast percentage per chatbericht dat ze ontvangen of versturen. Na alle waarschijnlijkheid word je kort na het registreren overspoeld door binnenstormende chatberichten van deze neppe leden. Daarbij gaat het in de meeste gevallen om mooie vrouwen.

Niettemin proberen dit soort betaalde chatters je allemaal de voorbeelding te geven interesse in jou te hebben, al dan niet met een ontmoeting in de planning. Natuurlijk is het hebben van offline dates niet mogelijk is! De prijzen voor het versturen en beantwoorden van chat berichtjes zijn op zijn goedkoopst 75 cent per bericht. Om te kunnen reageren moet je dan wel een creditpakket inkopen van ten minste €74,99. Anderzijds kost het je al gemakkelijk meer dan één euro per chatbericht. Desondanks is het nooit mogelijk om offline afspraakjes te regelen met de leden op negerinnensex. Al laten ze meestal overkomen dat ze maar al te graag je in het echt te willen zien. Daarentegen hebben deze chatoperators als doel om je zo lang als het kan je aan het lijntje te houden voor geld.

Ingeschreven op negerinnensex.com?

Ben je al een gebruiker van negerinnensex, dan is ons advies om je daar ook meteen weer af te melden. Tenslotte zijn er wel goedkopere aanbieders waar je wel echte seksdates kunt regelen. Tevens hebben experts alvast een selectie gemaakt en uit meer dan 2000 seks datingsites de beste alternatieven voor negerinnensex.com geselecteerd. Vanzelfsprekend maken deze aanbieders nooit gebruik van fake profielen of chatoperators. Bovendien kun je zelf elk alternatief kosteloos uittesten om kennis te maken met deze beste opties voor sex dates met echte vrouwen.

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Muscles (30 jaar) 14 juli 2018
Ik raad Negerinnensex.com niet aan Bestaat niet eens meer, zullen ook wel fake profielen van

Bestaat niet eens meer, zullen ook wel fake profielen van negerinnen zijn geweest. Anders had die site nog steeds bestaan natuurlijk.