Screenshot van Neuk-oproepjes.com

Neuk-oproepjes.com

Laatst bijgewerkt op 20 juli 2021
Bezoek website
  • Accounts worden vrijwel allemaal gegenereerd door de website zelf Not Safe!
  • Veel betalen per verstuurd of ontvangen bericht Not Safe!
  • Berichten worden beantwoord door chat operators Not Safe!

Neuk-oproepjes-com is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. neuk-oproepjes-com berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts neuk-oproepjes.com afraden en zie wat de betere alternatieven voor neuk-oproepjes-com zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Neuk-oproepjes-com review

Neuk-oproepjes-com is een fake datingwebsite met door hun zelf ontwikkelde nep profielen. Tevens worden de berichten verstuurd en beantwoord door chat operators die over het algemeen een commissie krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Vaak word je binnen de kortste keren na je inschrijving overspoeld met veel reacties van deze gemodereerde leden, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om goed uitziende dames. Daarnaast proberen deze profielen je allemaal het gevoel te geven erg veel belangstelling in je te hebben en snel een ontmoeting te willen regelen. Wanneer je op een van deze berichtjes wil reageren moet je daarvoor per chatbericht geld. Voordat je kunt reageren moet je een bundel vooruitbetalen waardoor je minimaal €10,- een creditbundel moet aanschaffen. Deze creditpakketten lopen op tot de twee honderd euro per transactie, en hoe hoger je betaald hoe minder je hoeft te betalen. Desondanks is het bij al deze profielen nooit mogelijk om offline afspraakjes te regelen, al laten ze meestal overkomen dat ze het wel willen.

Ingeschreven op neuk-oproepjes.com?

Dus ben je een van de gebruikers van neuk-oproepjes-com, dan is ons advies om je hier ook meteen weer af te melden en het eens te proberen bij de betrouwbaardere website voor seks dating met echte gebruikers. Uiteraard hebben experts alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor neuk-oproepjes.com. Bovendien mag je zelf elk alternatief gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sex dates met echte gebruikers. Deze aanbieders maken tevens ook geen gebruik van chatoperators om te proberen je aan het lijntje te houden. Kortom zo kun je erachter komen welke van deze datingsites de beste keuze is voor wat je zoekt.

neuk-oproepjes-com uitschrijven


Je neuk-oproepjes-com account verwijderen doe je als volgt:

  1. Voor de eerste stap log je in op je account.
  2. Druk rechtsboven in de hoek op de button "Help".
  3. Onderaan het menu wat omlaag komt vind je "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (directe link "neuk-oproepjes.com/delete_account").

  4. Klik dan daarna op de knop "Verwijder mijn profiel".
  5. Daarna krijg je de vraag "weet je het zeker", druk op de button "JA" en jouw account wordt permanent verwijderd.

Let op: Je neuk-oproepjes-com eventuele credits raak je wel direct kwijt na het verwijderen van je profiel!