logo Gratisoproepjes.com

Gratisoproepjes.com

Niet tevreden over Gratisoproepjes.com? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's worden vrijwel allemaal gegenereerd door deze site zelf Not Safe!
  • Veel betalen bij elk verstuurd of ontvangen bericht Not Safe!
  • De berichten worden beantwoord door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Gratisoproepjes-com is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. gratisoproepjes-com berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts gratisoproepjes.com afraden en zie wat de betere alternatieven voor gratisoproepjes-com zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Gratisoproepjes-com review

Gratisoproepjes-com is een fictieve datingsite met door hun zelf gecreëerde nep profielen. Daarnaast worden alle conversaties verstuurd en beantwoord door chatoperators die over het algemeen een vergoeding krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je direct na je registratie overrompelt met tientallen chatberichten van deze neppe profielen, waarbij het meestal gaat om mooie meiden. Daarnaast proberen de chatters achter de profielen je allemaal het gevoel te geven erg veel interesse in je te hebben en echt een afspraakje te willen hebben. Zodra je op een van die berichten wil antwoorden moet je hiervoor per chatbericht meer dan één euro betalen. Voordat je kunt reageren moet je een credit bundel kopen waarmee je minimaal €10,- credits moet aanschaffen. De kosten lopen op tot en met de €200,- per transactie, en hoe hoger je koopt hoe minder je betaald per bericht. Uiteindelijk is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om offline afspraakjes te hebben, al laten ze vaak genoeg overkomen dat ze dit juist graag willen.

Ingeschreven op gratisoproepjes.com?

Dus ben je lid van gratisoproepjes-com, dan is ons advies om je hier ook meteen weer uit te schrijven en het gewoon is te proberen bij de betere opties voor sexdating met echte profielen. Bovendien hebben onze experts alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor gratisoproepjes.com. Bovendien mag je zelf ieder alternatief gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste opties voor spannende dates met echte dames. Deze partijen maken derhalve ook geen gebruik van chatoperators die je proberen om credits te laten kopen. Op deze manier kun je er zelf achter komen welke van deze casual dating sites het beste alternatief is voor wat je zoekt.

gratisoproepjes-com account verwijderen

Je gratisoproepjes-com account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Om te beginnen log je in op je account.
  2. Daarna ga je naar "Wijzig account". (of ga direct naar "gratisoproepjes.com/account").
  3. Scroll naar beneden tot onderaan de pagina en klik op de knop "account definitief verwijderen".
  4. Klik als laatst op de knop "OK" om jouw account compleet te verwijderen.

Let op: Je gratisoproepjes-com eventuele contact punten raak je wel na het verwijderen van je profiel!