Screenshot van Neukengratis.com

Neukengratis.com

Laatst bijgewerkt op 25 juli 2021
Bezoek website
  • Profielen en foto's zijn voornamelijk geproduceerd door de website zelf Not Safe!
  • Wel credits kopen dus kosten bij elk privé bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Berichten worden verstuurd door chatoperators Not Safe!

Neukengratis is een nep datingsite dat gebruik maakt van door hunzelf toegevoegde fictieve profielen. Ook worden de berichtjes beantwoord door ingehuurde berichten centrales. Lees wat de experts van neukengratis.com vinden en waarom deze sexdating site afgeraden wordt door ons. Zie wat de betere alternatieven zijn voor neukengratis, met echte profielen en zonder ingehuurde berichten centrales

Neukengratis review

Neukengratis is een neppe erotische dating website met zelf gemaakte neppe profielen. Daarbij worden de conversaties verstuurd en beantwoord door betaalde chatters die veelal een commissie krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Waarschijnlijk word je direct na je inschrijving overladen met soms honderden berichtjes van deze fictieve gebruikers, waarbij het meestal gaat om dames. Niettemin proberen deze profielen je allemaal het idee te geven heel veel interesse in je te hebben en echt een date te willen regelen. Wanneer je op een van deze chatberichten wil ingaan moet je daarvoor per chatbericht vele euro's betalen. Voordat je kunt reageren moet je een credit bundel kopen waardoor je ten minste tien euro een creditpakket moet kopen. Deze creditpakketten lopen op tot 250 euro per transactie, en hoe meer je koopt des te minder je per bericht betaald. Desondanks is het nooit mogelijk om echte ontmoetingen te regelen, al beweren ze veelal dat ze dit maar al te graag willen.

Ingeschreven op Neukengratis.com?

Toevallig een van de leden van neukengratis? Wij raden je aan om je hier meteen uit te schrijven en om het gewoon te gaan proberen bij de betrouwbaardere website voor casual dating met echte leden. Daarnaast hebben onze experts alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor neukengratis.com. Bovendien kun je zelf elk alternatief gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste datingsite voor spannende dates met echte dames. Deze datingsites maken derhalve ook geen gebruik van chatoperators die je proberen om veel geld te laten betalen. Zodoende kun je erachter komen welke datingwebsites het meest overeen komt met wat je zoekt.

neukengratis uitschrijven

Om jouw registratie op neukengratis te verwijderen kun je de stappen hieronder volgen:

  1. Als eerste moet je inloggen op je account.
  2. Vervolgens klik je op de button "Help".
  3. Ga een beetje naar beneden om op de link "Lidmaatschap stoppen" te drukken. (of surf naar "neukengratis.com/uitschrijven").
  4. Hierna ontvang je de bevestigingslink om je profiel meteen te verwijderen. Na het drukken op de link is je profiel definitief verwijderd.

Let op: Je neukengratis eventuele credits en berichten geschiedenis ben je dan wel direct kwijt na het deactiveren van je account!