SeniorensexclubReview

Website onderzoek

 • Expert Review
 • Alternatieven
 • Uitschrijven
 • Deel ervaring
seniorensexclub.nl review
one stars rating mobile
1082 x beoordeeld
 • Profielen zijn gemodereerd door seniorensexclub zelf

  niet safe!
 • Een (hoog) vast bedrag betalen voor ieder verzonden bericht

  niet safe!
 • Berichten worden beantwoord door betaalde chatters

  niet safe!

Seniorensexclub.nl details analyse

Opgericht Sinds Mei 2013

seniorensexclub is opgericht in mei 2013 en dient sindsdien als fictieve chatdienst

Populariteit (Hits/Mnd) 10.000++

10.000+ bezoekers per maand op seniorensexclub helpen voorral de chatoperators aan werk.

Beveiligingsprotocol SLL

seniorensexclub maakt derhalve geen gebruik van een beveiligde (SSL) verbinding. Je gegevens zijn niet veilig

Ingeschreven Leden
Man 99%
Vrouw 1%

De man / vrouw verhoudingen van de profielen op seniorensexclub is alsvolgt: 99 procent van de gebruikers is een man en 1 procent een vrouw

seniorensexclub review

seniorensexclub is een casual dating website die gebruik maken van neppe profielen die deze site zelf hebben toegevoegd. De berichten worden voornamelijk beantwoord en verstuurd door chat operators die daarvoor een commissie over de berichten ontvangen. Deze chatoperators weten precies hoe zij een gesprek tot stand kunnen houden, want zodra je op een van deze berichtjes wilt antwoorden moet je daarvoor meer dan één euro betalen per bericht. Daarvoor moet je meestal gelijk meerdere credits betalen van ten minste ruim 17 euro, oplopend tot wel 219,50 euro per creditbundel. Hoe groter het aankoop bedrag des te lager de kosten per verstuurd berichtje. Daarentegen betaal je met de duurste credit-bundel nog gewoon €1,10 per bericht dat je verstuurd. Bij de goedkoopste creditpakket betaal je zelfs zomaar 1,75 euro per chatbericht. Desondanks is het bij bijna alle profielen onmogelijk om fysieke dates te regelen al laten ze vaak overkomen dat dit gewoon mogelijk is.

Ingeschreven op Seniorensexclub.nl?

Toevallig lid van seniorensexclub? Wij raden je aan om je daar ook meteen profiel te verwijderen en om het beter te gaan proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor seks dating zonder nep leden. Uiteraard hebben onze experts alvast een lijst gemaakt van de beste alternatieven voor seniorensexclub.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste alternatieven voor spannende afspraakjes met echte dames. Deze aanbieders maken tevens ook nooit gebruik van betaalde chatters die je proberen om geld af te troggelen. Hierdoor kun je erachter komen welke erotische datingsites de beste keuze is voor waar je naar opzoek bent.

seniorensexclub profiel verwijderen

Meestal maken dit soort dating sites het je bijna onmogelijk om je profiel te verwijderen. Gelukkig wisten de experts de snelste weg te vinden om je hier uit te kunnen schrijven. Om je profiel te verwijderen kun je de stappen hieronder volgen:

 1. Om te beginnen moet je zijn ingelogd op de website.
 2. Daarna surf je naar: "http://seniorensexclub.nl/user/area/deactivate".
 3. Vul je e-mail-adres in waarmee je bent aangemeld.
 4. Druk op de knop "Permanent Verwijderen" om je registratie stop te zetten

Let op: Je seniorensexclub eventuele resterende credits en chat berichten raak je wel direct kwijt na het verwijderen van je account!

Seniorensexclub alternatieven zonder nep profielen

#1
BeNaughty.com one stars rating
13847 x beoordeeld
 • Alleen Echte Profielen
 • Géén Creditsysteem
 • Géén Chat Operators
#2
Snapfuck one stars rating
1741 x beoordeeld
 • Gecontroleerde Leden
 • Vrij verdienen of kopen
 • Echte chats & chatpals
#3
Hornyhub.club one stars rating
1220 x beoordeeld
 • Veel Geverifieerde Leden
 • Onbeperkt of per bericht
 • Echt Daten & Chatpals
#4
Novamora.nl one stars rating
4779 x beoordeeld
 • Géén Fictieve Profielen
 • Niet Betalen per Bericht
 • Géén Chat Operators

Vergelijkbare (fictieve) datingsites Meer datingsites

Vertel ons uw ervaring over Seniorensexclub.nl
Geslacht star rating
Slechte ervaring Man
Frenky
1 review
one star rating Zondag 22 Juli 2018

Ik had al twijfels, toch aangemeld en een gratis bericht verstuurd. Mijn bevestiging was daar dus heb mij direct weer uitgeschreven. Duurde wel heel erg lang en de berichten stroomde binnen. Ronduit vervelend, ik had niet eens mijn profiel af en er waren al tig aanmeldingen van vrouwen die seks wouden hebben. In mijn eerste bericht schreef ik of het kon via een ander medium. Ze wou alleen afspreken en dan haar nummer geven. Ik vroeg haar waar, antwoord was dat ze er nu geen antwoord op kon geven. Die kut die spreekt mij aan, en dan weet je het niet. Dan kom je bij mij niet geloofwaardig over. Oprotten, heel snel!

Slechte ervaring Man
cokkie
1 review
one star rating Vrijdag 14 September 2018

Ik vond het in het begin vreemd als zij of ik wou neuken dat de vrouwen allerlei uitvluchten en smoesjes verzonnen. Als ik (voor de grap) verzocht om een foto van hun intiemste delen te sturen kreeg ik een afwijkend antwoord. Of ze vertelde dat, als ik hun kwam neuken, ik maar zelf een foto daarvan moest maken. Ik heb gewoon de door jullie opgegeven site ingevuld en me uit laten schrijven. Bedankt voor de informatie.

Is de site ouderevrouwen.nl van hetzelfde soort. Ik ben op die site door een kennis attent gemaakt. Ik ben er echter nog niet online.gegaan en heb me nog niet ingeschreven. Kan ik dit veilig wel doen?

Slechte ervaring Man
Opaton
1 review
one star rating Maandag 29 April 2019

Je stuurt een bericht, je wilt seks als vrouw en zoekt daarvoor een seniore man. En puntje bij paaltje kom je je woorden niet na. Dan moet het toch iets zijn wat niet klopt, ik vertrouw het niet. Opa Ton

Slechte ervaring Man
Daniel54
1 review
one star rating Maandag 13 Mei 2019

Me profiel was nog niet eens aangevuld en ik werd al dood gegooit met berichten van dames in mijn buurt nou dat kan helemaal niet want ik heb nog niet eens opgegeven waar ik woon! Hoe kan dat nou weer

Slechte ervaring Man
Jake
1 review
one star rating Zaterdag 18 Mei 2019

Misschien is het omdat ik wat ouder ben maar die hele trend om alleen maar te chatten volg ik niet ik kom toch gewoon voor een lekkere wip langs, nee dat is niet mogelijk volgens iedereen daar.

Slechte ervaring Man
Timo
1 review
one star rating Vrijdag 7 juni 2019

ALERT! dit is een fake site met fake profielen ALERT!