logo Secret-lover.nl

Secret-lover.nl

Niet tevreden over Secret-lover.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts zijn voornamelijk gemodereerd door de website zelf Not Safe!
  • Gebruikt een credits kopen dus kosten bij ieder privé bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • De berichten worden verstuurd door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Secret-lover is een casual datingsite met neppe profielen. Tevens worden berichtjes beantwoord door ingehuurde chat operators. Ontdek wat de experts onderzochten op secret-lover.nl en waarom deze casual dating website afgeraden wordt door experts. Kom erachter wat betere erotische datingsite zijn met goed gecontroleerde profielen en zonder chatoperators

secret-lover review

secret-lover is een seks datingsite dat gebruik maakt van neppe profielen die deze website zelf hebben ontwikkeld. De reacties die je ontvangt worden in bijna alle gevallen verstuurd en beantwoord door eigen chatters die daarvoor een vast bedrag per bericht krijgen. Deze berichten centrales weten precies hoe ze jou kunnen aansporen om op hen te reageren, want wanneer je op een van hun berichten wilt reageren moet je daarvoor meer dan één euro betalen per verstuurd bericht. Bovendien moet je vaak ook gelijk een creditpakket aanschaffen van minimaal meer dan zeventien euro, oplopend tot bijna 220 euro . Hoe de creditpakket des te lager de uitgaven per credtis. Niettemin betaal je met de duurste credit-pakket als nog wel meer dan 1 euro per verstuurd bericht. Bij de laagste creditpakket betaal je maar liefst een euro vijfenzeventig per bericht dat je verstuurd. Vervolgens is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om offline afspraakjes te scoren met de profielen op deze datingwebsite al doen ze vaak overkomen dat het wel zo is.

Ingeschreven op Secret-lover.nl?

Toevallig ingeschreven op secret-lover? Wij adviseren je om je daar meteen af te melden en het gewoon is te gaan proberen bij de betere opties voor seksdating zonder fictieve gebruikers. Uiteraard hebben onze datingsite deskundigen alvast een rangschikking gemaakt van de beste alternatieven voor secret-lover.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief 100% gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor sex dates met echte gebruikers. Deze datingsites maken tevens ook geen gebruik van chatoperators om te proberen je veel geld te laten betalen. Op deze manier kun je dus zelf erachter komen welke erotische datingwebsites het beste alternatief is voor waar je naar opzoek bent.

secret-lover uitschrijven

Meestal maken sites als deze het hun gebruikers eigenlijk onmogelijk om je hier uit te schrijven. Daarnaast vermelden ze niks tussen de veel gestelde vragen. Je secret-lover profiel verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Om te beginnen moet je zijn ingelogd op de website secret-lover.nl, met je E-mail adres en wachtwoord.
  2. Als tweede klik op het kleine pijltje omlaag, direct naast je profielfoto of naam rechtsboven van de pagina. Je ziet nu een menu{ waaronder “Instellingen”, klik daar naar door.
  3. Op de instellingen pagina scroll je helemaal naar beneden. Klik daarna onderin op de knop met de tekst: “Mijn account en profiel verwijderen”.
  4. Selecteer 1 reden waarom je wilt uitschrijven.
  5. Druk op de button “account verwijderen” om je registratie te verwijderen

Let op: Je secret-lover eventuele credits en berichten gaan verloren hierna!