logo Rijpzoektseks.nl

Rijpzoektseks.nl

Niet tevreden over Rijpzoektseks.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn bijna alleen gemodereerd door beheerders zelf Not Safe!
  • Commissie betalen per verstuurd berichtje Not Safe!
  • Vrijwel alle verstuurd door robots of operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Rijpzoektseks is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. rijpzoektseks berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts rijpzoektseks.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor rijpzoektseks zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Rijpzoektseks review

Rijpzoektseks is een fictieve dating website met door hun zelf gemaakte fake profielen. Tevens worden de berichtjes verstuurd en beantwoord door berichten centrales die veelal een commissie krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Vaak word je kort na je aanmelding overladen met vele chatberichten van deze gemodereerde profielen, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om goed uitziende vrouwen. Bovendien proberen de chatters achter de profielen je allemaal de indruk te geven veel belangstelling in je te hebben en graag een date te willen hebben. Zodra je op een van deze berichten wil reageren moet je hiervoor per chatbericht betalen. Om te kunnen reageren moet je een bundel aanschaffen waardoor je op z'n minst 10 euro credits moet nemen. Deze creditbundels lopen op tot en met de €200,- per creditpakket, en hoe meer je neemt des te minder je per credit betaald. Desondanks is het bij al deze profielen nooit mogelijk om fysieke afspraakjes te scoren, al doen ze meestal overkomen dat ze het juist wel willen.

Ingeschreven op rijpzoektseks.nl?

Dus ben je een van de profielen op rijpzoektseks, dan adviseren wij je om je hier ook per direct weer uit te schrijven en om het beter te gaan proberen bij de betere alternatieven voor seksdating zonder nep leden. Bovendien hebben onze datingsite deskundigen alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor rijpzoektseks.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief 100% gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor sex afspraakjes met echte profielen. Deze partijen maken derhalve ook geen gebruik van chat operators die je proberen om aan het lijntje te houden. Kortom zo kun je dus zelf erachter komen welke van deze sexdating websites het beste alternatief is voor jou.

rijpzoektseks profiel verwijderen

Je rijpzoektseks account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Als eerste log je daar in op je account.
  2. Als tweede ga je naar "Mijn profiel".
  3. Klik daarna op het icoontje van een tandwiel (of surf naar "rijpzoektseks.nl/instellingen").
  4. Onder aan de pagina druk je op de button "definitief opheffen van mijn account" .
  5. Druk als laatst op "OK" om jouw profiel direct te verwijderen.

Let op: Je rijpzoektseks eventuele tegoed komen direct te vervallen na het deactiveren van je account!