Screenshot van Neukhobby.nl

Neukhobby.nl

Laatst bijgewerkt op 25 juli 2021
Bezoek website
  • Accounts zijn bijna alleen geplaatst door de beheerders zelf Not Safe!
  • Gebruikt een credits kopen en kosten per privé bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Berichten verstuurd door ingehuurde chatters Not Safe!

Neukhobby is een nep erotische datingsite dat gebruik maakt van zelf aangebrachte fictieve profielen. Ook worden berichtjes beantwoord door eigen chat operators. Lees wat experts onderzochten op neukhobby.nl en waarom deze erotische datingwebsite wordt afgeraden door de experts. Zie wat de beste alternatieven zijn voor neukhobby, met eerlijke profielen en zonder eigen chatters

Neukhobby review

Neukhobby is een neppe seks dating website met voornamelijk door hunzelf gecreëerde neppe profielen. Daarnaast worden alle conversaties verstuurd en beantwoord door betaalde berichten centrales die veelal een vergoeding krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Waarschijnlijk word je kort na je registratie overladen met vele reacties van deze gemodereerde leden, waarbij het meestal gaat om goed uitziende dames. Bovendien proberen de chatoperators je allemaal het gevoel te geven heel veel interesse in je te hebben en graag een afspraakje te willen regelen. Wanneer je op een van die chatberichten wil antwoorden moet je daarvoor per bericht betalen. Om te kunnen reageren moet je een bundel kopen waarmee je minstens tien euro credits moet aanschaffen. Deze creditpakketten lopen op tot over de 250 euro per transactie, en hoe hoger je koopt des te minder je betaald per bericht. Desondanks is het bij al deze profielen niet mogelijk om fysieke afspraakjes te krijgen, al doen ze veelal overkomen dat ze dit juist wel willen.

Ingeschreven op Neukhobby.nl?

Toevallig aangemeld op neukhobby? Wij raden je aan om je hier meteen account op te zeggen en om het gewoon te proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor seksdating zonder fake gebruikers. Bovendien hebben experts alvast een rangschikking gemaakt van de beste alternatieven voor neukhobby.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief helemaal gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sexdating met echte vrouwen. Deze partijen maken derhalve ook nooit gebruik van betaalde chatters om te proberen je veel geld te laten betalen. Op deze manier kun je er zelf achter komen welke van deze datingwebsites het beste alternatief is voor wat je zoekt.

neukhobby uitschrijven

Om je lidmaatschap op neukhobby te verwijderen ga je als volgt te werk:

  1. Als eerste moet je inloggen op account daar.
  2. Daarna druk je op de button "Help".
  3. Scroll wat naar beneden om op de link "Lidmaatschap stoppen" te drukken. (of surf naar "neukhobby.nl/uitschrijven").
  4. Als laatst ontvang je de bevestigingsmail om je account definitief te verwijderen. Na het drukken op de link wordt je inschrijving definitief verwijderd.

Let op: Je neukhobby eventuele contact punten en berichten geschiedenis raak je wel kwijt na deze aktie!