logo Rdvsexuel.com

Rdvsexuel.com

13
Niet tevreden over Rdvsexuel.com? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's worden vrijwel allemaal geplaatst door de beheerders zelf Not Safe!
  • Hoge kosten betalen bij elk verstuurd berichtje Not Safe!
  • Vrijwel alle beantwoord door inghuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Rdvsexuel is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profielen. rdvsexuel berichten worden beantwoord door betaalde chatoperator. Lees waarom onze experts rdvsexuel.com afraden en zie wat de betere alternatieven voor rdvsexuel zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Rdvsexuel review

rdvsexuel.com is een casual datingsite wat gebruik maakt van zelf gemaakte neppe gebruikers. Dit wordt ook getoond beneden aan hun website verborgen in de slecht zichbare tekst. Zo wordt er vermeldt: "De profielen op rdvsexuel zijn fictief, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk". Bij het versturen van chatberichten moet je een vergoeding betalen per berichtje. Tevens worden alle chats die je krijgt systematisch verstuurd door een soort robot. Wanneer je op zo een chat in gaat wordt dit chatbericht beantwoord door een chatoperator. Deze personen krijgen veelal een vast bedrag per berichtje dat ze ontvangen of versturen. Tevens word je meteen na het registreren overdonderd door soms honderden berichten van zelf gemaakte profielen. Daarbij gaat het in bijna alle gevallen om sexy vrouwen.

Bovendien proberen ze je de voorbeelding te geven ontzettend veel belangstelling in jou te hebben, al dan niet met een afspraakje in het korte vooruitzicht. Natuurlijk is het hebben van echte afspraakjes niet mogelijk is! De kosten voor het versturen en beantwoorden van chat berichtjes zijn op zijn goedkoopst €0,75 per berichtje. Om te kunnen reageren moet je dan wel een creditpakket inkopen van op z'n minst €74,99. Anderzijds betaal je al gemakkelijk meer dan €1,- per chatbericht. Echter is het in alle gevallen niet mogelijk om fysieke dates te hebben met de leden van rdvsexuel. Al wekken ze bijna altijd de indruk dat ze juist wel je beter te willen leren kennen. Kort samengevat hebben deze profielen als enige doel om je zo lang als het lukt je te laten betalen voor credits.

Ingeschreven op rdvsexuel.com?

Ben je al een gebruiker van rdvsexuel, dan raden wij je aan om je daar ook snel weer uit te schrijven. Daarentegen zijn er wel betere alternatieven waar je wel echte sexdates kunt scoren. Bovendien hebben onze experts alvast een rangschikking gemaakt en uit meer dan 2000 erotische dating sites de beste alternatieven voor rdvsexuel.com gevonden. Vanzelfsprekend maken deze partijen nooit gebruik van fake profielen of betaalde chatters. Bovendien kun je zelf ieder alternatief vrijblijvend gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste alternatieven voor spannende dates met echte profielen.

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Luuk (44 jaar) 19 Jul 2018
Ik raad Rdvsexuel.com niet aan Tering oplichters, die hebben mij een paar jaar geleden

Tering oplichters, die hebben mij een paar jaar geleden opgelicht. Al die teringprofielen zijn fake daar!