logo Ikwillekkerneuken.nl

Ikwillekkerneuken.nl

Niet tevreden over Ikwillekkerneuken.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn bijna alleen bijgehouden door beheerders zelf Not Safe!
  • Commissie betalen bij elk verstuurd of ontvangen berichtje Not Safe!
  • Vrijwel alle zowel verstuurd als beantwoord door ingehuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Ikwillekkerneuken-nl is een casual dating site met fictieve profielen. Tevens worden berichten beantwoord door ingehuurde chatters. Kom er achter wat experts over ikwillekkerneuken.nl zeggen en waarom deze erotische datingwebsite afgeraden wordt door experts. Bekijk wat de beste datingsite zijn met eerlijke profielen en zonder chat operators

ikwillekkerneuken-nl review

ikwillekkerneuken-nl is een datingsite dat gebruik maakt van neppe profielen die door hen zelf zijn aangemaakt. De chat berichten die je ontvangt worden bijna altijd verstuurd en beantwoord door ingehuurde berichten centrales die daarvoor een vergoeding krijgen. Deze chat operators zijn getraind om een gesprek tot stand te houden, want zodra je op een van deze chatberichten wilt reageren moet je hiervoor €1,90 betalen per bericht dat je verstuurd. Bovendien moet je in de meeste gevallen eerst een dure credit bundel aanschaffen van op z'n minst 17,50 euro tot ruim over de 200 euro . Hoe duurder het aankoop bedrag des te lager de uitgaven per chatbericht. Des al niet te min zijn de kosten bij het grootste credit-pakket nog gewoon ruim één euro per reactie. Bij de goedkoopste creditbundel kost het je zomaar een euro vijfenzeventig per bericht. Daarna is het bij alle profielen onmogelijk om echte afspraakjes te scoren via deze datingwebsite al wekken ze vaak de indruk dat het wel mogelijk is.

Ingeschreven op Ikwillekkerneuken.nl?

Toevallig een van de profielen op ikwillekkerneuken-nl? Ons advies is om je meteen account op te zeggen en het gewoon is te proberen bij de betrouwbaardere alternatieven voor seks dating zonder fictieve leden. Daarnaast hebben onze datingsite deskundigen alvast een selectie gemaakt van de beste alternatieven voor ikwillekkerneuken.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste alternatieven voor sex afspraakjes met echte gebruikers. Deze partijen maken tevens ook nooit gebruik van chat operators om te proberen je geld af te troggelen. Kortom zo kun je er dus erachter komen welke sexdating sites het beste past bij wat je zoekt.

ikwillekkerneuken-nl profiel verwijderen

Vaak maken dit soort dating sites het de leden zo lastig mogelijk om je profiel te verwijderen. Desondanks wisten onze datingexperts de juiste methode te vinden om je profiel te verwijderen. Je ikwillekkerneuken-nl profiel verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Als eerste moet je zijn ingelogd op de website.
  2. Als tweede surf je naar: "http://ikwillekkerneuken.nl/user/area/deactivate".
  3. Vul je e-mailadres in waarmee je bent aangemeld.
  4. Druk op de button "Permanent Verwijderen" om je profiel te verwijderen

Let op: Je ikwillekkerneuken-nl eventuele credits en chat gesprekken gaan verloren na het verwijderen van je profiel!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Mich34 (34 jaar) 09 Jul 2018
Ik raad Ikwillekkerneuken.nl niet aan ik ben hier heel erg van geschrokken, kan en wil niet niet

ik ben hier heel erg van geschrokken, kan en wil niet niet geloven dat alles nep is. alles wat ik wil is lekker neuken en meer niet. heel raar dit hoor, maar ik kan dit niet geloven. ik ben echt met hele leuke meiden in gesprek en die hebben het beste met mij voor. dat is wat ze zelf ook zeggen, waarom zouden ze liegen. ik heb het wel een keer gevraagd aan de dames en die zeggen dat ik niet achterdochtig moet zijn. als ik lekker wilt neuken dan moet ik geduld hebben. ik vind het niet leuk hoe jullie schrijven over ik wil lekkerneuken.nl. ik denk dat jullie niet fake zijn en jaloers op hun omdat ze een goede en mooie site hebben met mooie meiden