Screenshot van Neuksletje.nl

Neuksletje.nl

Laatst bijgewerkt op 25 juli 2021
Bezoek website
  • Dating profielen zijn voornamelijk bijgehouden door de beheerders zelf Not Safe!
  • Veel betalen door credits en kosten per bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Vrijwel alle zowel verstuurd als beantwoord door operators en bots Not Safe!

Neuksletje is een datingsite met fictieve profielen. Daarbij worden de berichten beantwoord door betaalde chatters. Zie wat experts onderzochten op neuksletje.nl en waarom deze sexdating website wordt afgeraden door experts. Onderzoek wat betrouwbare datingsite zijn met goed gecontroleerde profielen en zonder chat operators

neuksletje review

neuksletje is een erotische dating site met fake profielen die deze website zelf hebben aangemaakt. De berichtjes worden in vrijwel alle gevallen zowel verstuurd als beantwoord door ingehuurde berichten centrales die daarvoor een commissie over hun verstuurde berichten ontvangen. Deze berichten centrales weten precies hoe zij een gesprek tot stand kunnen houden, want zodra je op zo een bericht wilt ingaan moet je hiervoor €1,90 betalen per bericht. Hiervoor moet je ook gelijk een hele credit bundel inkopen van minimaal zeventien euro en vijftig cent, oplopend tot aan de €219,50 . Hoe duurder het aankoop bedrag des te lager de prijs per chatbericht. Des al niet te min betaal je met het grootste creditbundel nog gewoon ruim één euro per berichtje. Bij een creditpakket betaal je tot een euro vijfenzeventig per berichtje. Desondanks is het onmogelijk om offline afspraakjes te regelen al zeggen ze bijna altijd dat dit gewoon kan.

Ingeschreven op Neuksletje.nl?

Dus ben je ingeschreven op neuksletje, dan is ons advies om je hier ook gewoon weer uit te schrijven en het gewoon is te gaan proberen bij de betere opties voor erotische dating met echte gebruikers. Daarnaast hebben experts alvast een selectie gemaakt van de beste alternatieven voor neuksletje.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor spannende dates met echte vrouwen. Deze aanbieders maken tevens ook geen gebruik van chat operators die je proberen om veel geld te laten betalen. Op deze manier kun je dus zelf erachter komen welke van deze datingsites de beste keuze is voor wat je zoekt.

neuksletje uitschrijven

Meestal maken sites als deze het jou zo niet gebruiksvriendelijk als mogelijk om je account te verwijderen. Gelukkig wisten onze datingexperts de juiste manier te vinden om je neuksletjeprofiel te verwijderen. Je neuksletje account verwijderen doe je als volgt:

  1. Om te beginnen moet je zijn ingelogd op je account daar.
  2. Daarna ga je naar de directe link: "http://neuksletje.nl/userExtra/deactivate".
  3. Vul je e-mail-adres/wachtwoord in en geef een reden voor afmelding.
  4. Druk op de knop "Afmelden" om je lidmaatschap te verwijderen
  5. Let op! Hierna vragen ze je toestemming om jouw e-mail-adres te bewaren om je zodoende later alsnog te kunnen emaillen. Druk op de knop "ANNULEREN" om jouw profiel +email adres gegevens compleet te verwijderen uit hun database.

Let op: Je neuksletje eventuele contact punten en berichten geschiedenis gaan verloren na het verwijderen van je profiel!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Jack (40 jaar) 28 mei 2019
Ik raad Neuksletje.nl niet aan Het is niet mogelijk om hier ook maar 1 date uit te halen,

Het is niet mogelijk om hier ook maar 1 date uit te halen, heb nu een hoop tijd doorgebracht hier en kan zeggen dat elk gesprek tot hetzelfde verhaal lijd als je over afspreken begint. helaas eindigd het hier voor mij want ik ben alle hoop verloren om even lekker een sletje te neuken over het internet.

auteur van de beoordeling
Paulus (35 jaar) 15 mei 2019
Ik raad Neuksletje.nl niet aan Weinig te neuken hier wat bij het begin wel vermeld werdt

Weinig te neuken hier wat bij het begin wel vermeld werdt naar mij toe, dat is oplichterij kort samengevat. Mocht je een profiel hebben verwijder hem want op deze website valt er weinig te neuken.

auteur van de beoordeling
Yves (48 jaar) 2 mei 2019
Ik raad Neuksletje.nl niet aan Zo te zien maak ik hetzelfde mee en is er geen neuksletje

Zo te zien maak ik hetzelfde mee en is er geen neuksletje te vinden via daar. Zover ik dacht hanteren die sites met creditsystemen vaak nep profielen.

auteur van de beoordeling
Waterscooter (28 jaar) 23 april 2019
Ik raad Neuksletje.nl niet aan Na weken chatten met twee vrouwen kan ik wel zeggen wat

Na weken chatten met twee vrouwen kan ik wel zeggen wat mijn twijfels waren gegrond. Achteraf zie je het ineens in maar op het moment loop ik gewoon mijn pik achterna. Ik moet mij eens gaan verdiepen in de dingen waar ik op moet letten.

auteur van de beoordeling
Aiden (39 jaar) 24 juli 2018
Ik raad Neuksletje.nl niet aan ook hier barst het van de fictieve

ook hier barst het van de fictieve profielen. als je de foto's op google afbeeldingen zoekt, dan gaat er ook voor jou een een wereld voor je open. ongelofelijk, zij staan op een heleboel website.en niet alleen op de Nederlandse.