Screenshot van Snap2sex.nl

Snap2sex.nl

Laatst bijgewerkt op 20 juli 2021
Bezoek website
  • Dating profielen worden vrijwel allemaal beheerd door beheerders zelf Not Safe!
  • Commissie betalen per verstuurd bericht Not Safe!
  • Berichten zowel verstuurd als beantwoord door een chatcentrale Not Safe!

Snap2sex is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. snap2sex berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts snap2sex.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor snap2sex zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Snap2sex review

Snap2sex is een neppe datingsite met door hun zelf toegevoegde fake profielen. Daarbij worden de conversaties verstuurd en beantwoord door chatters die over het algemeen betaald krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je direct na je inschrijving overspoeld met veel berichten van deze neppe leden, waarbij het vrijwel altijd gaat om sexy meiden. Niettemin proberen deze profielen je allemaal de indruk te geven heel veel interesse in je te hebben en graag een date te willen plannen. Wanneer je op zo\'n berichtjes wil reageren moet je hiervoor per chatbericht een vergoeding. Voordat je kunt reageren moet je een creditpakket kopen waardoor je op z\'n minst 10 euro credits moet inkopen. Deze prijzen lopen op tot €200,00 per creditbundel, en hoe grotere bundel je aanschaft des te minder je per credit betaald. Echter is het bij al deze profielen nooit mogelijk om offline afspraakjes te krijgen, al doen ze vaak genoeg overkomen dat ze het wel willen.

Ingeschreven op snap2sex.nl?

Dus ben je een van de gebruikers van snap2sex, dan adviseren wij je om je hier ook gewoon weer uit te schrijven en om het gewoon te gaan proberen bij de betrouwbaardere opties voor seksdating zonder fake leden. Daarnaast hebben onze experts alvast een selectie gemaakt met de beste alternatieven voor snap2sex.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief kosteloos uitproberen om kennis te maken met deze beste opties voor sex afspraakjes met echte gebruikers. Deze datingsites maken derhalve ook nooit gebruik van chat operators die je proberen om aan het lijntje te houden. Zodoende kun je er zelf achter komen welke sexdating websites het beste past bij wat je zoekt.

snap2sex profiel verwijderen

Je snap2sex account verwijderen doe je als volgt:

  1. Als eerste log je daar in op de website.
  2. Vervolgens ga je naar "Mijn profiel".
  3. Druk vervolgens op het tandwiel-icoon (of surf naar "snap2sex.nl/instellingen").
  4. Helemaal onder aan de pagina druk je op de button "definitief opheffen van mijn account" .
  5. Klik als laatst op de "OK" knop om jouw profiel compleet te laten verwijderen.

Let op: Je snap2sex eventuele credits ben je dan wel direct kwijt hierna!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
AllesNep (36 jaar) 10 mei 2019
Ik raad Snap2sex.nl niet aan Wat een neppe bende zeg, ik had bewust mijn profiel niet

Wat een neppe bende zeg, ik had bewust mijn profiel niet ingevuld als trucje en ja hoor. Het begon weer precies hetzelfde als op alle andere datingsites. Eerst krijg je een berichtje of je een vrouw wilt neuken en daarna willen ze je leren kennen via de site. Er wordt niet ingegaan op nummers en mailadressen. Het is water naar de zee dragen. Dus NOOIT aan beginnen hoor, het is altijd weggegooid geld en na een tientje investering een illusie armer maar een ervaring rijker. Gelukkig kan ik dat tientje nog wel missen.... maar het een teleurstelling als je op deze wijze opgelicht wordt. En laat staan als je voor honderden euro's het schip ingaat!

auteur van de beoordeling
Serge044 (44 jaar) 10 mei 2019
Ik raad Snap2sex.nl niet aan De site draait alleen om credits, en die kosten natuurlijk

De site draait alleen om credits, en die kosten natuurlijk veel geld, hele dure pakketten, duur om berichten te versturen. De operators willen je zogenaamd leren kennen voordat je gaat daten. Hoeveel gesprekken je ook zal gaan voeren, van een date met sex komt het nooit, vergelijk het maar met een soort sms service. Zodra je een afspraak wil maken volgen de bekende smoesjes sorry ik moet werken of ik wil je eerst beter leren kennen. Dit is bij alle vrouwen hetzelfde, er zijn geen uitzonderingen te vinden. Ben blij dat deze site al offline is!

auteur van de beoordeling
Peter Boxtel (65 jaar) 1 januari 2019
Ik raad Snap2sex.nl niet aan De site vindt een

De site vindt een date .nl is zeer ernstige oplichterij. adat je je gratis aangemeld hebt bestookt men je via zogenaamde advocaten uit Duitsland met rekeningen van 165 omdat je een abonnement zou hebben afgesloten Je komt er niet vanaf. NOOIT BETALEN is puur oplichterij

auteur van de beoordeling
Niek (24 jaar) 28 mei 2018
Ik raad Snap2sex.nl niet aan Kon al niet geloven dat al die leuke vrouwen daar per

Kon al niet geloven dat al die leuke vrouwen daar per bericht betalen om met mij te kunnen chatten. Normaal draait zelfs de toiletjuffrouw der hooft niet eens om als ik voorbij loop. Hier op snap 2 sex liggen de vrouwen aan mijn voeten, aan iedere teen minstens 10 zal je haast zeggen. Het heeft mij alleen 2 uur van mijn leven gekost, want credits heb ik daar niet gekocht gelukkig.