logo Gratissexadvertenties.eu

Gratissexadvertenties.eu

Niet tevreden over Gratissexadvertenties.eu? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn vrijwel allemaal aangemaakt door de website zelf Not Safe!
  • Een grote vergoeding betalen voor ieder verstuurd of ontvangen bericht Not Safe!
  • De berichten worden beantwoord door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Gratissexadvertenties-eu is een datingsite met neppe profielen. Ook worden berichten beantwoord door eigen chat operators. Lees wat de experts van gratissexadvertenties.eu vinden en waarom deze datingwebsite afgeraden wordt door ons. Ondervind wat betrouwbare erotische datingsite zijn met eerlijke profielen en zonder betaalde berichten centrales

gratissexadvertenties-eu review

gratissexadvertenties-eu is een erotische datingwebsite die gebruik maken van nep profielen die deze website zelf hebben gecreëerd. De berichtjes worden bijna allemaal zowel verstuurd als beantwoord door eigen chatters die daarvoor een vergoeding krijgen. Deze berichten centrales weten precies hoe zij een chatgesprek tot stand kunnen houden, want zodra je op zo een bericht wilt ingaan moet je hiervoor een vergoeding betalen per berichtje. Daarnaast moet je in de meeste gevallen gelijk een hele credit bundel vooruitbetalen van minstens € 17,50-, oplopend tot tegen de €220 euro per aankoop. Hoe duurder het aankoop bedrag des te lager de uitgaven per credtis. Niettemin betaal je met de meest dure credit-pakket nog gewoon meer dan 1 euro per chatbericht. Bij de goedkoopste creditbundel betaal je tot € 1,75 per berichtje. Vervolgens is het bij alle profielen nooit mogelijk om offline afspraakjes te scoren al wekken ze vaak de indruk dat dit wel mogelijk is.

Ingeschreven op Gratissexadvertenties.eu?

Toevallig aangemeld op gratissexadvertenties-eu? Wij raden je aan om je daar ook gewoon uit te schrijven en het op je gemak te proberen bij de betere alternatieven voor seks dating zonder gemodereerde profielen. Uiteraard hebben de datingsite experts alvast een selectie gemaakt met de beste alternatieven voor gratissexadvertenties.eu. Bovendien kun je zelf elk alternatief kosteloos uittesten om kennis te maken met deze beste datingsite voor spannende afspraakjes met echte gebruikers. Deze partijen maken tevens ook geen gebruik van chat operators die je proberen om uit te lokken om te betalen. Zodoende kun je er zelf achter komen welke van deze datingwebsites het beste aansluit bij waar je naar opzoek bent.

gratissexadvertenties-eu profiel verwijderen

Meestal maken sites als deze het je zo lastig als mogelijk om je profiel te verwijderen. Gelukkig wisten de datingexperts de beste manier te vinden om je hier uit te kunnen schrijven. Om je gratissexadvertenties-eu profiel te verwijderen kun je de volgende stappen uitvoeren:

  1. Als eerste moet je zijn ingelogd op je account daar.
  2. Als tweede surf je naar: "http://gratissexadvertenties.eu/user/area/deactivate".
  3. Vul je e-mailadres in waarmee je je hebt geregistreerd.
  4. Druk op de knop "Permanent Verwijderen" om je registratie definitief te verwijderen

Let op: Je gratissexadvertenties-eu eventuele resterende credits en berichten geschiedenis raak je wel direct kwijt hierna!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Morris (22 jaar) 28 mei 2019
Ik raad Gratissexadvertenties.eu niet aan Nooit een goede ervaring gehad op de website, alle

Nooit een goede ervaring gehad op de website, alle gesprekken liepen uit op niks en kwam nooit echt aan een pikant gesprek toe, afrader.

auteur van de beoordeling
Kevin (79 jaar) 15 mei 2019
Ik raad Gratissexadvertenties.eu niet aan Op een gratissexadvertentie website een pakket gekocht van

Op een gratissexadvertentie website een pakket gekocht van 70,- euro om vervolgens te horen dat afspreken niet mogelijk is dit is toch een misdrijf?!

auteur van de beoordeling
Pimmie (60 jaar) 02 mei 2019
Ik raad Gratissexadvertenties.eu niet aan Alleen de advertentie is gratis plaatsen maar wat je

Alleen de advertentie is gratis plaatsen maar wat je daarna ontvangt. Een stormvloed aan berichten van vrouwen die verleiden en zich aanbieden. Eenmaal langer in contact dan zie je dat ze niet willen afspreken maar mij niet kwijt willen. Ik vind het tegen smeken aan en dat is wat mij niet bevalt. Ook geen alternatieve opties.

auteur van de beoordeling
Smoker (39 jaar) 23 Apr 2019
Ik raad Gratissexadvertenties.eu niet aan Als bewijs vroeg ik een foto van de dame in kwestie met

Als bewijs vroeg ik een foto van de dame in kwestie met een stuk fruit. Geen vrouw die het wou doen en alle hadden smoesjes.