Screenshot van Neuksite.nl

Neuksite.nl

Laatst bijgewerkt op 20 juli 2021
Bezoek website
  • Profielen en foto's worden vrijwel allemaal geproduceerd door de beheerders zelf Not Safe!
  • Veel geld betalen bij elk verstuurd of ontvangen berichtje Not Safe!
  • Alle berichten worden verstuurd door chat operators Not Safe!

Neuksite is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. neuksite berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts neuksite.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor neuksite zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Neuksite review

Neuksite is een fake dating website met door hun zelf gemodereerde fictieve profielen. Daarnaast worden alle berichten verstuurd en beantwoord door chatters die over het algemeen een commissie krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Vaak word je rap na je aanmelding overrompelt met tig tallen reacties van deze fake profielen, waarbij het vrijwel altijd gaat om goed uitziende meiden. Niettemin proberen ze je allemaal het idee te geven veel interesse in je te hebben en echt een afspraakje te willen hebben. Zodra je op een berichtjes wil reageren moet je daarvoor per bericht meer dan één euro betalen. Daarvoor moet je credits vooruitbetalen waarmee je minstens voor tien euro een bundel moet inkopen. Deze creditpakketten lopen op tot 200 euro per transactie, en hoe hoger je betaald hoe minder je betaald per bericht. Vervolgens is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om fysieke dates te krijgen, al zeggen ze veelal dat ze dat juist wel willen.

Ingeschreven op neuksite.nl?

Dus ben je een van de gebruikers van neuksite, dan raden wij je aan om je hier ook meteen weer uit te schrijven en het eens te gaan proberen bij de betrouwbaardere alternatieven voor seksdating zonder nep profielen. Daarnaast hebben de datingsite experts alvast een rangschikking gemaakt van de beste alternatieven voor neuksite.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief gratis uittesten om kennis te maken met deze beste alternatieven voor spannende afspraakjes met echte gebruikers. Deze partijen maken derhalve ook nooit gebruik van chat operators om te proberen je geld af te troggelen. Hierdoor kun je dus zelf erachter komen welke van deze sexdating sites het meest overeen komt met wat je zoekt.

neuksite uitschrijven

Je neuksite account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Om te beginnen log je in op de website.
  2. Vervolgens ga je naar "Wijzig account". (of surf naar "neuksite.nl/account").
  3. Ga naar beneden tot onderaan de pagina en druk op de knop "account definitief verwijderen".
  4. Klik als laatst op de "OK" knop om jouw profiel geheel te laten verwijderen.

Let op: Je neuksite eventuele tegoed ben je wel kwijt na deze aktie!